Tjänstbild

SEO

14 995,00 kr

Överlägset bästa SEO på marknaden! Unikt komplett sökmotoroptimering. Holistiskt tillvägagångssätt där vi jobbar med hela Google, inte bara Google Sök!  Full on-page, on-site, off-page & off-site SEO med kontinuerligt länkbygge – via alla de effektivasteetiska tekniker. Gratis Google Webbplats ingår!

Pay a 20% deposit per tjänst
Lägg till i Önskelista Gå till din Önskelista
Period: 1 år Finns i paket: Ditt mål: Dela på:

Beskrivning

Du har hört om sökmotoroptimering och börjar inse hur extremt viktig den är för ditt företag? Funderar du på att det kanske är dags att göra ordentlig SEO av din webbplats? Eller göra din befintliga SEO bättre? Grattis, då har du hamnat på bästa möjliga ställe!

 

Bästa SEO på marknaden – precis här!

SEO

 

Vi har den överlägset bästa och mest kompletta SEO på marknaden. Det blir lättare att förstå varför vi säger så, om du tar en närmare titt på hur SEO marknaden ser ut idag. Du kommer snabbt märka att så gott som alla pratar om SEO som att det endast handlar om Google Sök, dvs man pratar nästan alltid om webbplatsens rankning på och dess relation till Google Sök – och det är allt. Som att det fortfarande är 90-talet och som att inget hänt med Google under tiden! För det har det. Massor har hänt, speciellt under de senaste 5-6 åren.

Det som skiljer oss från andra SEO byråer och leverantörer är att vår syn på SEO är holistisk. När vi sökmotoroptimerar optimerar vi inte för och fokuserar oss inte bara på din webbplats ranking på Google Sök! Vi jobbar med hela Google. Vad innebär det här? Detta är superviktigt att förstå och nummer 1 motivering bakom vårt påstående att vi har den överlägset bästa och mest kompletta SEO på marknaden. Det har hänt massor med Google sedan 90-talet, då det enda man behövde tänka på och använda sig av sannerligen var bara webbplatsen och Google Sök – that’s it. Och visst – that was it. Men inte längre. Det är inte 1990-talet längre – vi lever i en helt annan Google värld nu! Google är idag så mycket mer än bara Google Sök och det finns ett överflöd av nya Google tjänster man kan attrahera kunder igenom, direkt via Google! Google kryllar bokstavligen av dessa nya tjänster med hjälp av vilka man kan locka kunder, utan att kunden ens besöker webbplatsen. Det är detta som de andra SEO byråerna inte tänker på och fortsätter inte tänka på  och varför vi startat SEO Media Group, komplett Google hjälp för ditt företag. Det existerar ett stort hål i marknaden just nu, fantastiskt effektiva möjligheter att nå kunderna direkt via Google är helt outnyttjade av för många företag. Vi har alla resurser på plats att på ett perfekt sätt hjälpa ditt företag fullt ut använda alla dessa nya Google tjänster och kanaler i syfte att attrahera många fler kunder direkt via Google. Vi jobbar med och levererar alla de nya Google tjänster och kommer lägga till alla de nya framtida, i den takt de dyker upp. Detta är något enormt positivt för ditt företag! Fler och bättre sätt att nå kunderna via är just det som Google försöker hjälpa alla företag med.

Men låt oss först nämna lite hur vi jobbar med SEO av din webbplats – det traditionella viset där man brukar fokusera på endast två parametrar: din webbplats och dess rakning via Google Sök, för det gör vi förstås också – väldigt noga och väl. Effekten av allt detta som vi gör på det traditionella viset förstärks dessutom flerfaldigt av vårt holistiska tillvägagångssätt. Det är som en vanlig SEO byrås sökmotoroptimering – på steroider.

När vi jobbar med SEO av din webbplats med fokus på Google Sök gör vi allting och lite till för att sökmotoroptimera ordentligt och komplett. Vi gör exceptionellt noggrann och detaljerad on-page  & on-site SEO. Detta innebär bl a att vi sökmotoroptimerar varje enskilt element din webbplats består av. Vi jobbar med allting: innehåll, struktur, exponering och användarupplevelse. Vi skapar unika och relevanta sidtitlar och rubriker för alla sidor, välskrivna metataggar så din webbplats fångar uppmärksamheten och får klickar via Google Sök (inte bara rankar), gör komplett optimering av befintliga rubriker och brödtexter samt lägger till nya där det behövs, optimerar bilder och allt multimedieinnehåll på webbplatsen, video, audio, kartor, 360° innehåll, iframes, allt. Vi ordnar även kanoniska taggar för att förhindra duplicerat innehåll, samt helt skriver om texter och annat innehåll där det behövs, för att totalt undvika duplicerat innehåll. Vi skriver också om URL-adresser där nödvändigt, samt ordnar 301-omdirigeringar till nya URL-adresser och ordnar 404-sidor där det behövs. Vi ordnar både xml och html webbplatskartor, konfigurerar robots.txt, med mycket mera. Vi gör allt det som en bra, fokuserad och noggrann SEO byrå gör, men sedan kopplar vi in turbo.

 

Vårt holistiska tillvägagångssätt är som en vanlig SEO byrås sökmotoroptimering – på steroider

Holistisk SEO byrå

 

Vi gör djupgående analys av din webbplats nuvarande SEO situation innan vi gör någonting. Om vi har tur att du använde dig av Google Analytics på din webbplats redan – är detta det absolut första vi går till. Men vi använder oss av många andra verktyg (för analys och annat) som mer eller mindre blivit accepterade som standard i branschen, såsom Google Webbmaster Tools, Majestic SEO, Ahrefs, Link Research Tools, Open Site Explorer, Testverktyg för strukturerad data, Screaming Frog, Moz SEO Tools, Woorank, SEOlytics, mm. Analysen vi gör utgör en mycket stabil grund för varje redigering vi sedan gör.

Vi jobbar kontinuerligt, effektivt, smart, försiktigt och långsiktigt med länkbygge, genom både online och offline marknadsföring, via alla tillgängliga kanaler. Vi ger lika mycket uppmärksamhet till både on-page, on-site, off-page och off-site sökmotoroptimering (länkbygge), då alla är lika viktiga på sitt sätt. Vi använder oss av bästa analytiska verktyg för att se vad som fungerar och sedan gör vi mer av det, upprepar, serialiserar, förfinar. Vi länkar från optimala, auktoritativa webbplatser och från mest gynnsamma kontexter. Ankartexten i länkar är alltid sökordet eller sökfrasen vi optimerar för.

Vi kollar vilka sökord och sökfraser dina konkurrenter använder (förutom de mest uppenbara) och ser till att lägga extra betoning på dessa. Vi jobbar dessutom med mindre uppenbara sökord som analysen visar tillräckligt används och vi fokuserar i synnerhet på de så kallade ”long-tail” sökord och sökfraser. Vi kontrollerar och eventuellt rättar till din webbplatsnavigation, samt optimerar var i innehållet sökord och sökfraser används.

Vi jobbar inte bara ytligt, genom t ex CMS (Content Management System) såsom WordPress eller Drupal, utan jobbar direkt med källkod, för 100% granulär kontroll över innehållet – viktigt om man ska verkligen kunna komma åt alla elementen på djupet och sökmotoroptimera vartenda ett.

Vi håller oss alltid till etisk SEO (vit hatt), fastän vi vet att många SEO byråer tyvärr inte gör det. Vi kan åstadkomma lika bra eller bättre resultat med fullt etiskt tillvägagångssätt, utan att bryta fair-play regler och utan att äventyra din och ditt företags hela Google existens. Vi anser att både svart och även grå hatt SEO inte är värda risker samt skadar både dig och dina kunder (och Google) rejält. Det är inte heller något vi behöver syssla med, tack vare vårt unika, holistiska tillvägagångssätt.

Som vi nämnde ovan jobbar vi inte bara med din webbplats relation med Google Sök och är inte begränsade till endast det. Din webbplats är viktig, men det är bara en av kanaler som dina kunder upptäcker dig via och genom vilken du kan attrahera kunder. Vi ordnar allting på Googles sida också, dvs vi ordnar komplett Google presentation och optimering av ditt företag via alla Google tjänster där ditt företag kan bli upptäckt och sticka ut. Denna presentation och optimering, via och med hjälp av alla dessa populära Google tjänster, webbsidor, plattformar och appar, är lika viktig, om inte viktigare än SEO av din webbplats. Ju fler möjligheter dyker upp för kunder att direkt via Google snabbt få information om ditt företag och ditt erbjudande, desto mer aktuell och relevant blir denna sökmotoroptimering. Varför klicka sig vidare till webbplatsen om man hittar allt info man behöver direkt på Google? Naturligtvis är webbplatsen fortfarande en mycket viktig del av din online närvaro, då man har mycket mer frihet och fler möjligheter för fullständig multimedial presentation där, men Google lägger hela tiden till funktioner som mer och mer möjliggör detsamma – direkt via Google, utan att man ens behöver gå vidare till webbplatsen. Analys efter analys visar att fler och fler kunder inte går vidare till webbplatsen efter att de fått informationen de ville ha direkt via Google.

Vi har en syn på SEO som är mycket bredare, rikare och mer komplett än synen andra i SEO branschen fortfarande har, då vi alltså inte bara jobbar med SEO av din webbplats, utan vi jobbar med SEO av ditt företags hela Google närvaro och optimering därutöver (inte bara Gogle Sök) – superviktigt att förstå skillnaden och inte förbise! Detta är också i allra högsta grad avgörande SEO, lika viktigt och i många fall ännu viktigare än SEO av din webbplats!

 

Så här vill vi få dig att känna dig när du ser ditt företag via Google

SEO resultat

 

Alla dessa Google tjänster resulterar i en enormt mycket bättre SEO för hela ditt företag via hela Google (inte bara av din webbplats via Google Sök) och du kommer inte hitta en enda leverantör i Sverige och i hela Norden (och fortfarande väldigt få internationellt) som erbjuder en sådan här komplett lösning för allting, allt på ett ställe. Nästan ingen tänker på att man bör använda alla dessa Google tjänster, varenda en! En mycket möjlig förklaring är att de flesta SEO byråer stirrar sig blinda på det som de alltid gjort och som visserligen varit det enda viktiga på 1990-talet och det tidiga 2000-talet. Men inte längre. De fortsätter jobba traditionellt och ser inte skogen för alla träd. Det är här vi skiljer oss från alla rejält och varför vi startade SEO Media Group. Ingen annan SEO byrå tänker så mycket på den stora bilden och ingen annan har lika utvecklad konkret handlingsplan med tanke på att läget radikalt förändrats, speciellt under de senaste 5-6 åren då Google rullat ut och presenterat massor av nya tjänster riktade till just företag – i syfte att hjälpa företag attrahera fler kunder via Google lättare och enklare! Alla dessa nya tjänster har vi samlat här, på denna webbplats, samt noggrant presenterat alla.

I och med att vi lever i en verklighet där exponentiell tillväxt och utveckling sker och vi närmar oss alltmer den teknologiska singulariteten kommer nya kanaler och tjänster, speciellt från Google, med all säkerhet dyka upp alltmer och allt oftare. Vi skannar hela tiden horisonten och lägger till alla nya Google tjänster ditt företag kan ha nytta av, så fort dessa tjänster dyker upp. Det är här, på denna webbplats, du alltid hittar ”cutting edge”, det allra senaste inom komplett SEO, av både din webbplats och av din kompletta Google presentation. Det här är SEO som inte endast handlar om din webbplats och dess rankning på Google Sök, utan om hela ditt företag och dess mycket större synlighet, överlag upptäckbarhet och förmåga att attrahera kunder direkt via Google, med innehåll publicerat direkt via Google. Alla vägar leder förvisso i slutändan fortfarande till din webbplats, där man konkret konverterar besökaren till kunden, men denna konvertering kan nu börja ske mycket, mycket tidigare, direkt på Google och via dess många populära tjänster, plattformar och appar.

Du kan nu direkt på Google mycket tidigare påbörja processen som leder till konkret konvertering genom att bl a: bli lättare och oftare hittad via Google, veta vad som fungerar via Google så du kan göra mer av detnå bästa kunder vid bästa tillfälle via Google, attrahera fler kunder via Google, fördubbla intresse för ditt företag via Google, vara där dina kunder är via Google, väcka intresse via Googleta kontroll över företagets rykte via Googleinge förtroende via Googleranka högre på Google, visa eventuella planlösningar via Google, börja ha bättre kundbemötande via Googlekoordinera företaget bättre via Google, med mycket mera!

Som du ser, alla dessa tjänster är det ingen annan nordisk SEO byrå som jobbar med – du hittar dem endast här. Allt detta är essentiell SEO för ditt företag – som bör göras. Inte bara av din webbplats, utan alltså av hela ditt företags närvaro via Googles alla tjänster för företag. Det är detta som gör oss helt unika som SEO leverantör på marknaden idag. Här hittar du alltid det allra senaste och alltid komplett. Det är vårt ledord: komplett. Komplett SEO, via alla nutida tillgängliga Google kanaler som kan hjälpa dig och ditt företag. Komplett SEO av alla framtida kanaler också, så fort de dyker upp. Komplett, fullservice SEO – i ordets fulla bemärkelse. Det är detta vi erbjuder som en helt unik aktör på marknaden idag.

 

Varma och trevliga proffs hjälper dig med allt

SEO proffs

 

När du beställer SEO kontaktar vi dig inom 2 arbetsdagar både via mail och telefon, samt bekräftar beställningen. Vi tar då reda på om du har några speciella önskemål gällande sökmotoroptimering av din webbplats, samt koordinerar. Vi kommer strax därefter behöva komma i kontakt med din webbansvarig, för kompletta uppgifter som låter oss logga in som administratör (högsta administratörsroll, med alla befogenheter). Detta eftersom vi kommer behöva jobba med din webbplats källkod, varför vi behöver högsta möjliga åtkomstnivå. Vi börjar därefter jobba med on-page & on-site SEO och även med off-page & off-site SEO & länkbygge  Här är det viktigt att förstå att arbetet med on-page och on-site SEO (sökmotoroptimering av alla element på webbplatsen, samt webbplatsens generella struktur och användarvänlighet) har en början och ett slut. Nya element på sidor och webbplatsen on-page och on-site sökmotoroptimeras så fort de läggs till. Men det finns alltså en början och ett slut för on-page och on-site SEO processen. Off-page och off-site (länkbygge) tar däremot aldrig slut, det är någonting man fortsätter jobba med kontinuerligt. Det som också är viktigt att förstå här är att länkbygget behöver utföras mycket försiktigt och gradvist. Om man inte gör det försiktigt och gradvist finns en stor risk att Google registrerar våra ansträngningar som spam och att hela din webbplats pennaliseras, dvs helt tas bort från Google. Länkbygge måste därför utföras strategiskt extremt smart, välplanerat, i korrekt takt och med rätt intensitet, försiktigt och gradvist – speciellt i början. En annan viktig parameter att klart urskilja från början är att de första konkreta effekterna av SEO kommer börja märkas först inom minimum ca 6 månader. Detta eftersom länkbygget inte är någonting man kan rusa igenom och leverera som andra tjänster – varsågod, här är det. Det är alltså någonting man måste jobba med försiktigt och gradvist för att inte trigga Googles spamfilter och andra liknande filter. Dessutom tar det – från Googles sida – tid tills alla åtgärder vi gjort och kontinuerligt fortsätter göra registreras & indexeras. Google smälter gradvist allting vi gör, men detta tar sin tid. Därför bör du från början vara förberedd att det tar så lång tid och inte vara inställd på att SEO effekterna kommer märkas inom några dagar eller veckor. Det handlar alltså om månader, minst 6 månader för att vara mer exakt – och sedan börjar effekterna att märkas, samt ökar i intensitet. Nu pratar vi om on-page, on-site, off-page och off-site sökmotoroptimering av din webbplats. Detta gäller inte alla de andra av följande tjänster (alla de andra där förutom SEO) med hjälp av vilka vi sökmotoroptimerar ditt företags överlag Google närvaro direkt via Google! Där är effekten mycket snabbare och där handlar det om dagar eller som mest 3–4 veckor tills du börjar känna de första konkreta effekterna.

OBS! När du beställer SEO ingår dessutom en snygg & komplett, dynamisk, multimedial webbplats för ditt företag, team, projekt eller evenemang! Den är helt Google orienterad, baserad och fokuserad. Alla dina Google tjänster integreras helt & sökmotoroptimeras individuellt. Dessa webbplatser är alltid mobilvänliga & responsiva, så att innehållet ser bra ut på alla enheter. Även Google Cloud Hosting och SSL / https för Google Webbplats ingår! Detta är en webbplats som du egentligen helt kan byta till, om du vill. Du kan välja vilken webbplats du vill att vi sökmotoroptimerar, den gamla eller den nya. Läs gärna mer om hur det går till och få mer info om Google Webbplats här. Du betalar ingenting för denna Google Webbplats, inte heller för Google Cloud Hosting, inte heller för mobilanpassning, inte heller för SSL / https, mm – när du beställer SEO från oss. Vår förhoppning är att du byter till den bättre webbplatsen – utan extra kostnad. Det enda du behöver göra är endast beställa SEO här på denna sida och sedan lägga till även Google Webbplats och Google Cloud Hosting i din varukorg. Som du ser kostar dessa ingenting och det är för att de ingår med denna tjänst du läser om nu – SEO.

Alla våra priser är annars per år, dvs du betalar för ett helt år av vår kontinuerliga hjälp med SEO. Året startar samma datum som leveransen sker. Leveransen sker genom att vi skickar en detaljerad rapport om allting som gjorts, hur det gjordes, varför, etc, snyggt och prydligt presenterat, och vi notifierar att: nu har vi gjort komplett on-page och on-site sökmotoroptimering och har startat första våg av längbygge (off-page och off-site SEO). Vi följer sedan upp hela tiden och förser dig med kontinuerlig support. Du kan alltid förvänta dig ett svar på dina supportfrågor inom max 24 timmar, alla arbetsdagar. Varmt välkommen!

image

Så fungerar det

Förstå exakt hur allting fungerar när du beställer, kronologiskt och steg för steg, inga överraskningar!

image

Så jobbar vi

Se vad vi gör efter att vi fått din order! Vi listar här hela processen, steg för steg, kronologiskt och lättöverblickbart.

image

Köp paket & spara massor

Våra paket hjälper dig spara massor av pengar & samtidigt gör valet lättare. Du kan alltid börja försiktigt och sedan uppgradera från ett paket till ett annat!

image

Pro Google Foton

Ditt företag kan attrahera många fler kunder via Google – med Pro Google Foton! Det är på Google kunder jämför mest när de väljer ett eller annat företag. Pro Google Foton hjälper dig visa ditt företag i bästa, mest fördelaktiga ljus, inspirerar handling, ökar kundförtroende, skapar trygghet, ger proffsigt intryck av ditt företag och därmed attraherar många fler kunder!

image

Pro Google 360° Foton

Du kan fördubbla intresse för ditt företag via Google – med Pro Google 360° Foton! En bild säger mer än tusen ord. Ett 360° foto säger mer än tusen foton. Stick ut via Google med hjälp av detta fantastiska format för att se intresset och kundantalet öka.

image

Google Business View

Google Street View inne i ditt företag! Bjud in kunderna via Google med Google Business View så att de kan komma in och titta runt i ditt företag för att ojämförligt mycket bättre förstå vad som finns och erbjuds på din adress. Studier visar att denna fantastiska Google hjälp för företag fördubblar kundintresse!

image

Google Street View

Skaffa skräddarsydd Google Street View anpassad till ditt företags behov! Korrigera nuvarande Google Street View om ditt företag inte visas på ett bra sätt eller fel företag visas på din adress. Du kan beställa egen Google Street View överallt, även på de platser där Google Street View bilen inte kan köra!

image

Pro Google Videos

Sälj mycket mer med hjälp av smarta, proffsiga, optimerade videos som effektfullt marknadsför ditt företag och erbjudande via de två för ditt företag i särklass viktigaste ställen: Google & YouTube!

image

Pro Google 360° Videos

Pro Google 360° Videos är det ultimata, nya formatet som gör det möjligt för ditt företag att inspirera & locka många fler kunder via Google & YouTube. Kunder kan nu titta runt i din video för att mycket bättre förstå & uppleva ditt erbjudande! Hjälp kunder bättre förstå hur det du erbjuder känns – och sälj mycket mer!

image

YouTube För Företag

YouTube är den 2: a största sökmotor i Sverige och populärare än alla TV-kanaler sammanlagda! Under en genomsnittlig månad tittar 8 av 10 användare i gruppåldrarna 18-49 på YouTube video (Google). Det är kritiskt viktigt för ditt företag att finnas med på och använda YouTube ordentligt! Du kan nå dina kunder där de är!

image

YouTube Annonser

Den största möjligheten inom marknadsföring just nu är YouTube Annonser. Med YouTube Annonser når du potentiella kunder när de tittar på eller söker efter videor på YouTube. Du betalar bara när de visar intresse. Se till att ditt företag syns där alla tittar!

image

Google Annonser

Se till att kunderna hittar dig när de söker på Google efter det du erbjuder – betala bara när de klickar sig vidare till din webbplats eller ringer dig. Du betalar bara för resultat. Inga besök, ingen avgift. Var bara en Google-sökning bort!

image

Google Recensioner

Det finns ingen plats som är viktigare för ditt företag att få positiva recensioner via än Google! Det är på Google som man mest jämför ditt företag med andra. Har du åtminstone några positiva recensioner här gör det stor skillnad för hur ditt företag uppfattas och resulterar snabbt i fler kunder!

image

Google Shopping

Med Google Shopping kan du placera ditt företags produktbilder, titlar och priser rätt framför ögonen på alla som söker på Google. Du kan visa hela ditt lager, direkt på Google – med produktbilder, namn, priser och länkar till din webbutik! Visa dina produkter på Google och se resultat!

image

Så fungerar det

Förstå exakt hur allting fungerar när du beställer, kronologiskt och steg för steg, inga överraskningar!

image

Så jobbar vi

Se vad vi gör efter att vi fått din order! Vi listar här hela processen, steg för steg, kronologiskt och lättöverblickbart.

image

Köp paket & spara massor

Våra paket hjälper dig spara massor av pengar & samtidigt gör valet lättare. Du kan alltid börja försiktigt och sedan uppgradera från ett paket till ett annat!

image

Pro Google Foton

Ditt företag kan attrahera många fler kunder via Google – med Pro Google Foton! Det är på Google kunder jämför mest när de väljer ett eller annat företag. Pro Google Foton hjälper dig visa ditt företag i bästa, mest fördelaktiga ljus, inspirerar handling, ökar kundförtroende, skapar trygghet, ger proffsigt intryck av ditt företag och därmed attraherar många fler kunder!

image

Pro Google 360° Foton

Du kan fördubbla intresse för ditt företag via Google – med Pro Google 360° Foton! En bild säger mer än tusen ord. Ett 360° foto säger mer än tusen foton. Stick ut via Google med hjälp av detta fantastiska format för att se intresset och kundantalet öka.

image

Google Business View

Google Street View inne i ditt företag! Bjud in kunderna via Google med Google Business View så att de kan komma in och titta runt i ditt företag för att ojämförligt mycket bättre förstå vad som finns och erbjuds på din adress. Studier visar att denna fantastiska Google hjälp för företag fördubblar kundintresse!

image

Google Street View

Skaffa skräddarsydd Google Street View anpassad till ditt företags behov! Korrigera nuvarande Google Street View om ditt företag inte visas på ett bra sätt eller fel företag visas på din adress. Du kan beställa egen Google Street View överallt, även på de platser där Google Street View bilen inte kan köra!

image

Pro Google Videos

Sälj mycket mer med hjälp av smarta, proffsiga, optimerade videos som effektfullt marknadsför ditt företag och erbjudande via de två för ditt företag i särklass viktigaste ställen: Google & YouTube!

image

Pro Google 360° Videos

Pro Google 360° Videos är det ultimata, nya formatet som gör det möjligt för ditt företag att inspirera & locka många fler kunder via Google & YouTube. Kunder kan nu titta runt i din video för att mycket bättre förstå & uppleva ditt erbjudande! Hjälp kunder bättre förstå hur det du erbjuder känns – och sälj mycket mer!

image

YouTube För Företag

YouTube är den 2: a största sökmotor i Sverige och populärare än alla TV-kanaler sammanlagda! Under en genomsnittlig månad tittar 8 av 10 användare i gruppåldrarna 18-49 på YouTube video (Google). Det är kritiskt viktigt för ditt företag att finnas med på och använda YouTube ordentligt! Du kan nå dina kunder där de är!

image

YouTube Annonser

Den största möjligheten inom marknadsföring just nu är YouTube Annonser. Med YouTube Annonser når du potentiella kunder när de tittar på eller söker efter videor på YouTube. Du betalar bara när de visar intresse. Se till att ditt företag syns där alla tittar!

image

Google Annonser

Se till att kunderna hittar dig när de söker på Google efter det du erbjuder – betala bara när de klickar sig vidare till din webbplats eller ringer dig. Du betalar bara för resultat. Inga besök, ingen avgift. Var bara en Google-sökning bort!

image

Google Recensioner

Det finns ingen plats som är viktigare för ditt företag att få positiva recensioner via än Google! Det är på Google som man mest jämför ditt företag med andra. Har du åtminstone några positiva recensioner här gör det stor skillnad för hur ditt företag uppfattas och resulterar snabbt i fler kunder!

image

Google Shopping

Med Google Shopping kan du placera ditt företags produktbilder, titlar och priser rätt framför ögonen på alla som söker på Google. Du kan visa hela ditt lager, direkt på Google – med produktbilder, namn, priser och länkar till din webbutik! Visa dina produkter på Google och se resultat!

Vanliga frågor

Fråga 1:

Kan jag beställa denna tjänst solo, utanför paket?

Svar 1:

Ja, det går alldeles utmärkt och du är varmt välkommen! Kom dock gärna ihåg att våra paket hjälper dig spara upp till 50% (halva priset), jämfört med priset för enskild tjänst. Så om du beställer fler än 1 tjänst kan det vara riktigt smart att beställa ett passande paket istället.

Varmt välkommen med din fråga!

Det finns inga frågor än.

Bli först med att ställa en fråga om ”SEO”:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg

Inga tjänster i varukorgen.