Produktbild

Google Meet

3.850,00 kr

Google Meet är nya, sensationellt smidiga videomöten för företaget! Google Meet videomöten är extremt lätta att gå med i och gör det superenkelt att mötas ansikte mot ansikte med dina kunder och ditt team. Skapa ett varmare mottagande online, spara massor av tid och se kunderna bli många fler!

Pay a 20% deposit per tjänst
Lägg till i Önskelista Gå till din Önskelista
Period: 1 år Finns i paket: Ditt mål: Dela på:

Mer info

Google Meet är nya generationens videomöten för företaget och överträffar allting liknande du någonsin upplevt tidigare, när det gäller enkelheten, snabbheten och smidigheten.

 

Bild 1: Superenkla och smidiga videomöten för företaget – från Google

 

Google Meet videomöten är extremt lätta att gå med i, för alla, även för någon med noll erfarenhet av videomöten. Alla dina kunder, och alla andra, kan utan problem använda det direkt, utan någon som helst tidigare erfarenhet, så pass enkelt och smidigt är det. Allting bara fungerar – direkt, i äkta, enkla Google stil. En enda klick på en länk i ett mail eller annanstans – och man är i mötet med kunden eller samarbetspartner, direkt i webbläsaren. Det är nu så enkelt att mötas ansikte mot ansikte online och kan hjälpa ditt företag så mycket via Google, att det är en av de tjänster vi rekommenderar mest för våra kunder! Företaget sparar dessutom massor med tid när man samarbetar, organiserar och koordinerar – se gärna YouTube video från den officiella presentationen av tjänsten nedan. Vi på SEO Media Group använder Google Meet själva hela tiden, varje dag, och vi kan inte rekommendera det nog! Det har revolutionerat sättet vi jobbar på!  Det hjälper verkligen företaget erbjuda ett varmare mottagande och bättre, personligare bemötande av kunder. Dessutom sparar man tid.

 

Bild 2: Man kommer hit efter att man klickat på Google Meet länken. När man är redo att gå med i mötet klickar man på: “Anslut till mötet”. Klart!

 

Om ditt team inte råkar sitta på samma kontor hela tiden och behöver samtidigt lösa, organisera eller koordinera, har du kanske många gånger redan märkt att telefonen inte räcker ens på långa vägar. Man behöver visa, illustrera, dela, etc – och inget av detta går att göra effektivt i telefonen. Via Google Meet fungerar allt detta däremot perfekt och lika snabbt som i verkligheten – om inte snabbare. Alla kan hur enkelt som helst även dela sin skärm (det man ser på sin datorskärm), så att den andra personen eller personer i mötet ser samma på sin skärm och kan följa med 100%. På så vis kan teamet samarbeta som att man sitter och tittar på en och samma skärm, fastän man kanske sitter flera hundra kilometer ifrån varandra. Man kan även enkelt dela filer, etc, allting på ett supersmidigt och snabbt sätt som bara fungerar, inom sekunder. Ingen installation av speciell mjukvara behövs, din kund eller samarbetspartner klickar bara på länken du skickar och allting fungerar direkt i webbläsaren! Alternativt kan man välja att öppna länken i Google Meet appen på mobila enheter. Ditt företag sparar tid och pengar genom att i de flesta fall slippa skriva långa, förklarande mail och behöver inte längre försöka verbalisera via telefon någonting som man egentligen behöver visa och samarbeta kring på riktigt. Massor med tid kan sparas genom att smart implementera Google Meet i företagets vanliga arbetsgång (missa inte videon nedan, från Google utvecklarkonferens där  Google Meet presenterades och demonstrerades år 2017).

Genom Google Meet kan alla i företaget dessutom hur enkelt som helst ha express, ansikte mot ansikte, möten med företagets kunder (och potentiella kunder), för att erbjuda alla ett varmare mottagande och ett personligare bemötande. Ditt företag kan hjälpa alla man kommer i kontakt med online på det här mycket mer personliga sättet, och snabbt etablera mycket starkare band och personligare förhållanden med alla kunder. I synnerhet när det handlar om potentiella kunder och de som inte personligen kan besöka det fysiska företaget (antingen på grund av avstånd eller något annat) kan Google Meet videomöten spela en helt avgörande roll. I många fall besparar du dessutom kunderna de långa ressträckor de behöver åka för att besöka företaget fysiskt – och folk uppskattar det. Ni kan träffas mycket lättare, oftare, mer produktivt, och alla sparar mycket tid. Kunden kan alltid lätt boka tid och enkelt träffa dig online, oavsett var de är, även direkt från sin mobil eller surfplatta, Google Meet fungerar överallt.

 

Bild 3: Google Meet fungerar överallt – desktop, laptop, tablet eller mobil, det bara funkar

Ett stort problem med denna teknologi tidigare var att den oftast var för krånglig för ovana datoranvändare, dvs kunskapströskeln var för hög för ordinära konsumenter. Men inte sedan 2017! Google har under 2017 löst detta på ett nytt, extremt välfungerande och elegant sätt. Noll erfarenhet och kunskap krävs för att kunna använda Google Meet, det enda kunden behöver kunna är hur man klickar på en länk. Allting annat bara fungerar och konfigurerar sig självt. Videon lite längre nedan kan hjälpa dig förstå några av de många fördelarna. Se gärna när Google teamet bakom Google Meet demonstrerar detta fantastiska nya verktyg på den årliga Google I/O utvecklarkonferensen från 2017.

 

Bild 4: Så här snyggt kan du också kommunicera med dina kunder, kollegor och samarbetspartners

När du beställer Google Meet kontaktar vi dig inom 2 arbetsdagar både via mail och telefon, samt bekräftar beställningen. Vi tar då reda på om du har några speciella önskemål gällande din Google Meet, samt koordinerar. Därefter bokar vi en passande tid och datum då vår tekniker kommer till ditt  företag för att installera komplett Google Meet hårdvara ditt företag behöver för att kunna hålla snabba och smidiga Google Meet möten av högsta klass och kvalitet. Teknikerns resekostnader betalar vi. Vi finansierar dessa delvist igenom den 20 % förskottsbetalning som du betalar i samband med beställningen. Det är därför viktigt att vi verkligen koordinerar ordentligt, så att teknikern inte reser till er i onödan, dvs det gäller att alla på företaget är redo och informerade om att tekniker kommer på den bokade tiden.

Hårdvaran nödvändig för Google Meet (speciell kombo med webbkamera, mikrofon och högtalare, allt-i- ett system, som du ser på bild 5 nedan ) ingår i priset för denna tjänst. Hårdvaran är från Logitech, av högsta kvalitet och fungerar perfekt med Google Meet. Vår tekniker installerar allting så att det börjar fungera i ditt företag samma dag.

 

Bild 5: Komplett högkvalitativ hårdvara på bild nedan ingår i priset för denna tjänst

Efter att hårdvaran är installerad och testad bäddar vi in snygga och välsynliga Google Meet knappar på din webbplats, med uppmärksamhetsväckande meddelanden om att kunder enkelt kan boka personliga möten med företaget, via Google Meet, genom att klicka på knappen. Efter att kunder klickar på knappen fyller de i ett mycket kortfattat formulär där de anger datum och tid de föredrar för Google Meet möte, samt skickar in formuläret. Det du eller din personal sedan gör är att ni skickar en Google Meet länk till kunden med ett enkelt meddelande om att kunden bara behöver klicka på länken ni skickade, på den valda och bokade dagen och tiden. Du klickar på samma länk på den bokade tiden och ni är därmed båda i mötet, kan se, höra och interagera med varandra direkt i webbläsaren, allting bara fungerar – meddetsamma. I takt med att antalet bokade möten stiger ordnar vi en online kalender där dina kunder kan se lediga tider, innan de bokar en tid.  Vi visar dig och din personal hur allting fungerar i detalj, och allting går att förklara på 5 minuter, så pass enkelt är det och alla kan börja använda det direkt. Samma knapp och meddelande, om att kunder kan boka personligt Google Meet möte genom att klicka på Google Meet knappen, bäddas in i ditt och hela personalens e-postsignaturer. En e-postkampanj skickas dessutom till alla dina kunder, med information om att företaget nu kan erbjuda personliga möten online via Google Meet och att man kan på ett mycket personligare och bättre sätt kommunicera med företaget även den vägen. Samma information publiceras för fullt via din Google My Business och alla andra aktiverade & kopplade Google tjänster. Varhelst ditt företag dyker upp via Google, dyker ett meddelande upp om att man kan kommunicera med företaget och ställa frågor även via Google Meet. Ett flertal andra, individuella strategier används uppdelade per målgrupp. Alla våra priser är per år, dvs du betalar för ett helt år av vår kontinuerliga hjälp med Google Meet, inkl. användning av hårdvara, komplett installation och konfigurering av allting, samt löpande underhåll och support. Året startar samma datum som leveransen sker. Leveransen sker genom att vi skickar en detaljerad rapport om allting som gjorts, hur det gjordes, varför, etc, snyggt och prydligt presenterat, och vi notifierar att: nu är din Google Meet redo att användas och kunder kan börja boka Google Meet möten med ditt företag. Vi följer sedan upp hela tiden och förser dig med kontinuerlig support. Du kan alltid förvänta dig ett svar på dina supportfrågor inom max 24 timmar, alla arbetsdagar. Varmt välkommen!

image

Så fungerar det

Förstå exakt hur allting fungerar när du beställer, kronologiskt och steg för steg, inga överraskningar!

image

Så jobbar vi

Se vad vi gör efter att vi fått din order! Vi listar här hela processen, steg för steg, kronologiskt och lättöverblickbart.

image

Köp paket & spara massor

Våra paket hjälper dig spara massor av pengar & samtidigt gör valet lättare. Du kan alltid börja försiktigt och sedan uppgradera från ett paket till ett annat!

image

Pro Google Foton

Ditt företag kan attrahera många fler kunder via Google – med Pro Google Foton! Det är på Google kunder jämför mest när de väljer ett eller annat företag. Pro Google Foton hjälper dig visa ditt företag i bästa, mest fördelaktiga ljus, inspirerar handling, ökar kundförtroende, skapar trygghet, ger proffsigt intryck av ditt företag och därmed attraherar många fler kunder!

image

Pro Google 360° Foton

Du kan fördubbla intresse för ditt företag via Google – med Pro Google 360° Foton! En bild säger mer än tusen ord. Ett 360° foto säger mer än tusen foton. Stick ut via Google med hjälp av detta fantastiska format för att se intresset och kundantalet öka.

image

Google Business View

Google Street View inne i ditt företag! Bjud in kunderna via Google med Google Business View så att de kan komma in och titta runt i ditt företag för att ojämförligt mycket bättre förstå vad som finns och erbjuds på din adress. Studier visar att denna fantastiska Google hjälp för företag fördubblar kundintresse!

image

Google Street View

Skaffa skräddarsydd Google Street View anpassad till ditt företags behov! Korrigera nuvarande Google Street View om ditt företag inte visas på ett bra sätt eller fel företag visas på din adress. Du kan beställa egen Google Street View överallt, även på de platser där Google Street View bilen inte kan köra!

image

Pro Google Videos

Sälj mycket mer med hjälp av smarta, proffsiga, optimerade videos som effektfullt marknadsför ditt företag och erbjudande via de två för ditt företag i särklass viktigaste ställen: Google & YouTube!

image

Pro Google 360° Videos

Pro Google 360° Videos är det ultimata, nya formatet som gör det möjligt för ditt företag att inspirera & locka många fler kunder via Google & YouTube. Kunder kan nu titta runt i din video för att mycket bättre förstå & uppleva ditt erbjudande! Hjälp kunder bättre förstå hur det du erbjuder känns – och sälj mycket mer!

image

YouTube För Företag

YouTube är den 2: a största sökmotor i Sverige och populärare än alla TV-kanaler sammanlagda! Under en genomsnittlig månad tittar 8 av 10 användare i gruppåldrarna 18-49 på YouTube video (Google). Det är kritiskt viktigt för ditt företag att finnas med på och använda YouTube ordentligt! Du kan nå dina kunder där de är!

image

Så fungerar det

Förstå exakt hur allting fungerar när du beställer, kronologiskt och steg för steg, inga överraskningar!

image

Så jobbar vi

Se vad vi gör efter att vi fått din order! Vi listar här hela processen, steg för steg, kronologiskt och lättöverblickbart.

image

Köp paket & spara massor

Våra paket hjälper dig spara massor av pengar & samtidigt gör valet lättare. Du kan alltid börja försiktigt och sedan uppgradera från ett paket till ett annat!

image

Pro Google Foton

Ditt företag kan attrahera många fler kunder via Google – med Pro Google Foton! Det är på Google kunder jämför mest när de väljer ett eller annat företag. Pro Google Foton hjälper dig visa ditt företag i bästa, mest fördelaktiga ljus, inspirerar handling, ökar kundförtroende, skapar trygghet, ger proffsigt intryck av ditt företag och därmed attraherar många fler kunder!

image

Pro Google 360° Foton

Du kan fördubbla intresse för ditt företag via Google – med Pro Google 360° Foton! En bild säger mer än tusen ord. Ett 360° foto säger mer än tusen foton. Stick ut via Google med hjälp av detta fantastiska format för att se intresset och kundantalet öka.

image

Google Business View

Google Street View inne i ditt företag! Bjud in kunderna via Google med Google Business View så att de kan komma in och titta runt i ditt företag för att ojämförligt mycket bättre förstå vad som finns och erbjuds på din adress. Studier visar att denna fantastiska Google hjälp för företag fördubblar kundintresse!

image

Google Street View

Skaffa skräddarsydd Google Street View anpassad till ditt företags behov! Korrigera nuvarande Google Street View om ditt företag inte visas på ett bra sätt eller fel företag visas på din adress. Du kan beställa egen Google Street View överallt, även på de platser där Google Street View bilen inte kan köra!

image

Pro Google Videos

Sälj mycket mer med hjälp av smarta, proffsiga, optimerade videos som effektfullt marknadsför ditt företag och erbjudande via de två för ditt företag i särklass viktigaste ställen: Google & YouTube!

image

Pro Google 360° Videos

Pro Google 360° Videos är det ultimata, nya formatet som gör det möjligt för ditt företag att inspirera & locka många fler kunder via Google & YouTube. Kunder kan nu titta runt i din video för att mycket bättre förstå & uppleva ditt erbjudande! Hjälp kunder bättre förstå hur det du erbjuder känns – och sälj mycket mer!

image

YouTube För Företag

YouTube är den 2: a största sökmotor i Sverige och populärare än alla TV-kanaler sammanlagda! Under en genomsnittlig månad tittar 8 av 10 användare i gruppåldrarna 18-49 på YouTube video (Google). Det är kritiskt viktigt för ditt företag att finnas med på och använda YouTube ordentligt! Du kan nå dina kunder där de är!

Vanliga frågor

Fråga 1:

Kan jag beställa denna tjänst solo, utanför paket?

Svar 1:

Ja, det går alldeles utmärkt och du är varmt välkommen! Kom dock gärna ihåg att våra paket hjälper dig spara upp till 50% (halva priset), jämfört med priset för enskild tjänst. Så om du beställer fler än 1 tjänst kan det vara riktigt smart att beställa ett passande paket istället.

Vi svarar inom 24 timmar, alla arbetsdagar

Hur kan vi hjälpa dig?

Bli först med att ställa en fråga om “Google Meet”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg

Inga produkter i varukorgen.