Tjänstbild

Google Workspace

3 850,00 kr

Allt ditt företag behöver för att kunna fungera som sin bästa möjliga version, samlat i ett enda Google paket med superkrafter! Full text-, audio- och videokommunikation. Äkta samredigering & planering i realtid. Säker lagring & sök i molnet. Kontroll över företagets alla användare, data & enheter, mm.

Pay a 20% deposit per tjänst
Lägg till i Önskelista Gå till din Önskelista
Period: 1 år Finns i paket: Ditt mål: Dela på:

Beskrivning

Bra att veta! Detta är samma tjänst som G Suite – endast ommärkt (rebranded).

Google Workspace (också känt som G Suite) hjälper företag världen runt använda de senaste globala teknologierna för att maximera företagets kreativitet & produktivitet. Allt i ett enda fantastiskt kraftfullt paket, lätt att använda och gå över till. Det är lite som att erbjuda e-post till företag på 80-talet, då snabbaste sättet att skicka över dokument var fax. Fast multiplicera det med 10. Eller 100. Och lägg sedan allting i ett paket. Kalla paketet G Suite. Där har du det.

G Suite är bokstavligen allt ett företag behöver för att kunna fungera så snabbt och effektivt som det överhuvudtaget är möjligt idag. Och imorgon. Och dagen efter. Google uppdaterar och uppgraderar nämligen paketet hela tiden, med nya funktioner som öppnar nya, fantastiska möjligheter att spara tid och öka produktivitet.

Paketet är enormt stort och innehållsrikt och innehåller många av Google tjänster och appar som du redan använder privat, fast anpassade till företag, med många extra funktioner som företag behöver och med alla begränsningar närvarande i privata versioner borttagna.

När du beställer G Suite kontaktar vi dig inom 2 arbetsdagar både via mail och telefon, samt bekräftar beställningen. Vi tar då reda på om du har några speciella önskemål gällande din G Suite, samt koordinerar. Vi samlar in och sorterar systematiskt och noggrant all nödvändig data vi behöver från dig för att kunna sätta igång alla funktionerna i företagets G Suite. Därefter ordnar vi, aktiverar och konfigurerar absolut allt i företagets G Suite paket, komplett och utförligt, så att ditt företag kan konkret börja använda G Suite och dra maximal nytta av alla funktioner. Vi bokar dessutom möten med din personal via Google Meet, där vi steg för steg visar alla och demonstrerar hur man använder de kraftfulla G Suite funktionerna för att konkret börja spara massor av tid varje dag, genom att göra många uppgifter enklare och lättare samt utföra dem smartare, med mer energi över som resultat, tillsammans med ökad trivsel och produktivitet varje dag. Alla våra priser är per år, dvs du betalar för ett helt år av vår kontinuerliga hjälp, konfigurering, administrering, underhåll, utbildning och förstklassig support kring G Suite. Året startar samma datum som leveransen sker. Leveransen sker genom att vi skickar en detaljerad rapport om allting som gjorts, hur det gjordes, varför, etc, snyggt och prydligt presenterat, och vi notifierar att: nu är din G Suite redo att användas och din personal och du kan börja dra full nytta av allting G Suite kan hjälpa ditt företag med. Vi följer sedan upp hela tiden och förser dig med kontinuerlig support. Du kan alltid förvänta dig ett svar på dina supportfrågor inom max 24 timmar, alla arbetsdagar.

Lite längre nedan hittar du beskrivning av varje funktion som ingår i G Suite. Klicka bara på varje funktion nedan för att läsa mer om hur den kan hjälpa ditt företag spara massor av tid & drastiskt öka produktivitet.

Varmt välkommen!

 

Få en anpassad e-postadress @dittföretag

Med G Suite får företaget tillgång till egen Gmail e-postplattform, med anpassad e-postadress: @dittföretag. Företaget kan använda alla prisbelönta fördelar med Gmail och samtidigt skapa förtroende hos kunder genom att ge alla i företaget en professionell e-postadress, som sanna@dittföretag och johan@dittföretag. Man kan även skapa e-postlistor för grupper som support@dittföretag.

Säker, privat och annonsfri e-post för ditt företag

Med Gmail hålls du uppdaterad med meddelandeaviseringar i realtid. Dessutom lagras viktig e-post och data på ett säkert sätt. IT-administratörer kan hantera konton från flera organisationer och enheter centralt.

Jobba utan avbrott

Kom åt din e-post när som helst och var som helst på vilken enhet du vill – ingen internetanslutning krävs. Läs meddelande och skriv utkast utan anslutning. Du kan skicka dem nästa gång du är online.

Få ut mer av e-postkonversationer med chatt och video

När e-post inte räcker till kan du gå med i ett videosamtal i Google Meet eller chatta med en kollega direkt från inkorgen.

Fungerar med ditt befintliga gränssnitt

Gmail fungerar bra med skrivbordsklienter som Microsoft Outlook, Apple Mail och Mozilla Thunderbird. Outlook-användare kan synkronisera e-post, händelser och kontakter till och från G Suite.

Smidig övergång från Outlook och äldre tjänster

Överför enkelt din e-post från Outlook, Exchange eller Lotus med skräddarsydda verktyg som hjälper dig att spara viktiga meddelanden.

99,9 % garanterad tillgänglighet, 0 % planerade driftstopp

Med Googles extremt pålitliga servrar kan du vara säker på att företaget rullar som det ska – dygnet runt, året om. Automatisk säkerhetskopiering, skräppostskydd och branschledande säkerhetslösningar skyddar dina företagsfiler.

Integrerade onlinekalendrar som är utformade för team

Ägna mindre tid åt planering och mer tid åt aktivt arbete med gemensamma kalendrar som integreras sömlöst med Gmail, Drive, Kontakter, Sites och Meet så att du alltid vet vad som är på gång.

Smart schemaläggning av möten

Schemalägg saker snabbt genom att kolla om kollegerna är lediga eller visa allas kalendrar i samma vy. Du kan dela kalendrar så att de andra kan se vad som händer eller bara kolla om du är ledig.

Använd datorn, surfplattan eller mobilen

Visa och ändra i ditt schema från mobilen eller surfplattan. Använd våra optimerade mobilappar eller synka med mobilens inbyggda kalender.

Publicera kalendrar på webben

Gör kunderna uppmärksamma på viktiga datum eller visa när du är tillgänglig genom att enkelt publicera din kalender. Kalendrar kan även integreras direkt i Google Sites.

Smidig övergång från äldre system

Det är enkelt att föra över jobbkalendern från Exchange, Outlook eller iCal, och direkt från .ics- eller .csv-filer.

Kolla om sammanträdesrum eller gemensamma resurser är lediga att användas

Sök bland och reservera konferensrum med detaljerad information om kapacitet och utrustning som blir synlig när ett rum bokas. Det är lätt att ställa in delade rum eller resurser och lägga till dem i händelser.

G Suite Sverige 6Engagera anställda. Ha meningsfulla diskussioner. Håll er uppdaterade – tillsammans.

Arbeta mot ett gemensamt mål med Currents. Bygg ett produktivt företagscommunity där alla stannar på samma sida, välkoordinerade och synkade.

G Suite Sverige 7Kommunicera dina idéer och få omedelbar feedback

Dela idéer med anställda och samla in input genom meningsfulla, fokuserade diskussioner om ämnen som är viktiga för din organisation.

G Suite Sverige 8Arbeta mer effektivt med personligt innehåll

Hitta enkelt och snabbt tidigare innehåll, samt resurser som är relevanta för ditt företag – med anpassad sök & hjälp i Currents.

Lär dig av varandras upplevelser

Diskutera viktiga ämnen med anställda i hela din organisation genom inlägg och kommentarer som förblir tillgängliga på Currents så att du kan hänvisa tillbaka till dem över tid.

Hitta vad du behöver när du behöver det

Se det viktigaste innehållet först genom att använda ‘Start’ Current som rangordnas efter relevans för varje användare. Följ taggar om ämnen, sök efter specifik information och hitta snabbt det som intresserar dig.

Hantera innehåll enkelt och ta pulsen i din organisation

Hantera och moderera innehåll snabbare med hjälp av Currents. Analyser och nyckelmätningar hjälper administratörer och användare mäta engagemang och få värdefulla insikter om det som fungerar och det som inte gör det.

En meddelandeplattform för team

Oavsett om du är i en enskild chatt eller ett specifikt arbetsutrymme för en grupp så gör Hangouts Chat det lätt att samarbeta med teamet på ett organiserat sätt. Dela och diskutera dokument, kalkylark och presentationer – allt på en plats.

Jobba sömlöst med andra appar

Boka möten, skapa uppgifter eller få uppdateringar från ditt team direkt i chatten. I tillägg till användbara integrationer med G Suite-appar ansluter Chat till flera verktyg från tredje part, vilket hjälper dig att hantera allt ditt arbete på en plats.

Skicka meddelanden till teamet på ett säkert sätt från alla enheter

Chatten har skapats med ledande säkerhet i företagsklass, inklusive hantering av mobilenhet, enkel inloggning, tvåfaktorsautentisering, administratörsinställningar, efterlevnad och lagring i Arkiv, spärrar, sök- och exportfunktion.

Sök med hjälp av Google

Effektiva sökningar som kan filtreras i Google Chat-trådarna gör det lätt att hitta det du behöver, när du behöver det. Sökfunktionen blir som ett kollektivt minne för teamet där ni kan gå tillbaka och titta på tidigare diskussioner och beslut.

Delta var du än är

Använd Google Chat sömlöst på dator, mobil och surfplatta via en webbläsare eller integrerade appar så att du kan ta kontakt med ditt team var du än är.

Smartare chatt med botar

Gör konversationerna effektivare genom att interagera direkt med Google-botar och appar från tredje part.

Videomöten för företaget

Håll kontakt med teamet var du än är. Med videosamtal som är lätta att gå med i kan ni mötas ansikte mot ansikte utan reskostnad.

Håll smidiga möten

Meet gör det lätt att gå med i ett videomöte på jobbet. Skapa bara ett möte och dela en länk. Du slipper fundera på om andra i teamet, klienter eller kunder har rätt konton eller pluginprogram. Med ett snabbt, enkelt gränssnitt och smart hantering av deltagare är det lätt att hålla videomöten med flera personer.

Utvecklat för alla typer av företag

Meet är fullt integrerat med G Suite så att du kan gå med i möten direkt från en kalenderhändelse eller e-postinbjudan. Alla viktiga händelseuppgifter finns där när du behöver dem, oavsett om du går med från en laptop, mobil eller ett konferensrum.

Delta i möten var du än är

Med Meet-apparna som har utvecklats särskilt för iOS och Android kan du visa dagens möten med all viktig information från kalendern. Du går med i ett möte med ett enda tryck. Inom snar framtid kommer företag även kunna skapa ett svenskt telefonnummer för att ansluta till varje möte så att alla deltagare får en bra upplevelse – även om de är på resande fot utan Wi-Fi eller mobildata.

Går att beställa separat – komplett med hårdvara, installation, mm

Google Meet går att beställa även separat, utanför G Suite paketet. Då ingår all nödvändig hårdvara, installation, redo-att-använda konfiguration, mm. Läs mer här!

Integration med G Suite

Information från Google Kalender är tillgänglig direkt i mötet så att du snabbt kan få koll på dagordning och mötesuppgifter.

Ordbehandling för team

Skapa och redigera textdokument direkt i webbläsaren – ingen särskild programvara behövs. Flera personer kan arbeta samtidigt och alla ändringar sparas automatiskt.

Kommentera, chatta och gör ändringar i realtid

Använd ett enda gemensamt dokument för att arbeta tillsammans som team eller med personer utanför företaget. Se vilka ändringar andra gör direkt medan de skriver, prata via den inbyggda chattfunktionen och ställ frågor genom att skriva kommentarer.

Fungerar med alla populära filtyper

Importera Microsoft Word- och PDF-filer och börja bearbeta dem direkt, eller exportera ditt arbete i formaten .docx, .pdf, .odt, .rtf, .txt eller .html.

Obegränsad utkastshistorik

Spåra eller ångra ändringar i dina dokument – tidigare utkast finns kvar från det allra första och räknas inte in i ditt lagringsutrymme.

Arbeta från olika enheter, online eller offline

Skapa, redigera och dela dokument från din iPhone, iPad eller Android-enhet. Använd Chrome till Mac eller PC och fortsätt arbeta i Dokument även när du är offline.

Lättanvända delningsalternativ

Du bestämmer vem som kan öppna dina dokument och mappar. Välj om enskilda personer eller grupper ska kunna göra ändringar, läsa eller bara skriva kommentarer.

Gör ännu mer med fristående tillägg

Ta reda på mer om ett visst ämne, definiera ord och infoga citat direkt i Dokument. Utöka funktionerna i Dokument genom att lägga till kraftfulla formateringsverktyg, e-postsammanslagning och mycket annat.

Samarbeta om dataanalys med smarta kalkylark

Arbeta med andra i teamet direkt i samma kalkylark, samtidigt. Utför beräkningar med både enkla och sofistikerade formler. Alla ändringar sparas automatiskt medan du skriver.

Analysera data enkelt med kraftfulla funktioner

Visualisera data med diagram, skapa pivottabeller och lägg till datafilter. Klicka på knappen Utforska för att visa trender och mönster utifrån datan i kalkylarket automatiskt.

Jobba med Excel och andra filformat

Importera befintliga kalkylark från andra format, som Excel, så att du och andra användare med skrivbehörighet kan redigera och komma åt dem direkt i Kalkylark. Exportera Kalkylark till det filformat du vill, till exempel .xlsx, .csv, .html, .ods, or och .txt.

Få åtkomst till kalkylarket när du vill, var du vill

Skapa, redigera och dela kalkylark från alla typer av enheter, var du än befinner dig. Arbeta i kalkylark även när du är offline.

Kommentera, chatta och gör ändringar i realtid

Ge enskilda personer eller grupper behörighet att redigera, visa eller lägga till kommentarer i kalkylark. Arbeta samtidigt och se ändringarna som andra gör medan de skriver. Slipp krånglet med att skicka filer fram och tillbaka.

Integrera lättanvända formulär i kalkylark

Skapa och publicera en undersökning på din webbplats eller skicka runt en enkät på jobbet. Resultaten förs rakt in i Google Kalkylark för granskning och analys.

Utöka Google Kalkylark med kraftfulla tillägg

Bläddra bland en mängd fristående verktyg för att lägga till ännu vassare formateringsverktyg, arbetsflödeshantering och annat. Du kan även skapa tillägg som är skräddarsydda för just ditt arbetsområde.

Ett enkelt sätt att skapa enkäter och formulär som alla kan använda

Skapa anpassade formulär för undersökningar och enkäter utan extra kostnad. Samla allt i ett kalkylark och analysera data direkt i Google Kalkylark.

Skapa ett formulär lika enkelt som du skapar ett dokument

Välj bland flera olika sorters frågor, dra med musen för att ändra ordningen och skapa skräddarsydda svarsalternativ lika smidigt som det är att klistra in en lista.

Skicka professionellt utformade enkäter till kunderna

Snygga enkäter hjälper dig att hålla kontakten med kunderna och att få värdefull information. Lägg till bilder, videor och ett skräddarsytt sammanhang som gör det enkelt för alla att medverka.

Analysera svaren med automatiska sammanställningar

Se hur svaren visas i realtid. Du kan även få tillgång till rådata och analysera den med Google Kalkylark eller annan programvara.

Dela formulär via e-post, länkar eller på din webbplats

Dela enkelt dina formulär med såväl utvalda personer som bredare målgrupper genom att bädda in dem på din webbplats eller via Google+, Facebook och Twitter.

Smartare formulär

Genom olika dataverifieringskriterier kan du säkerställa att folk har skrivit in sina e-postadresser korrekt, att alla datum stämmer och att rätt frågor följer på deltagarnas tidigare svar.

Skapa frågor och analysera resultaten tillsammans

Genom att samarbeta i realtid går det snabbt att skapa formulär och analysera resultaten tillsammans utan att behöva skicka runt flera versioner av samma fil.

Skapa vackra presentationer gemensamt

Skapa och redigera snygga presentationer direkt i webbläsaren – inga program behövs. Flera personer kan arbeta samtidigt så att alla alltid har den senaste versionen.

Kommentera, chatta och gör ändringar i realtid

Utforma en gemensam webbpresentation tillsammans med din affärspartner, ditt team eller utomstående kontakter. Du styr vem som har behörighet att ändra, visa eller bara kommentera.

Lättdesignade bilder

Börja från början eller skynda på processen genom att välja en mall. Du kan blåsa liv i dina presentationer med videor, bilder, teckningar och mjuka övergångar.

Fungerar på PC, Mac, mobiler och surfplattor

Visa eller presentera dina bilder från mobilen eller surfplattan – och öva på din framställning fram till sista minuten.

Obegränsad utkastshistorik

Presentationer sparas automatiskt online och alla utkast från det allra första lagras utan att räknas in i ditt lagringsutrymme på Drive. Du kan alltså alltid följa och ångra gjorda ändringar.

Enkla delningskontroller

Det är lätt att dela. Du väljer själv vilka som har behörighet att visa och redigera dina presentationer. Det är även enkelt att göra om dina presentationer till önskat format och dela dem med andra.

Skapa enkelt effektfulla teamwebbplatser

Samarbeta för att skapa engagerande, högkvalitativa webbplatser för teamet, projektet eller evenemanget. Webbplatsen är snygg på alla skärmar, dator som smartphone. Och du behöver inte lära dig design eller programmering.

Du behöver inte vara programmerare eller designer för att skapa en webbplats

Med Sites är det enkelt att visa teamets arbete. Du kommer enkelt åt allt innehåll från G Suite, oavsett om det är en Drive-mapp, ett dokument eller en delad kalender.

Innehållet anpassas automatiskt och ser bra ut på alla enheter

Tack vare våra väldesignade teman sticker innehållet ut i mängden. Med Sites optimeras arbetet på ett smart sätt så att det ser bra ut på både datorer, surfplattor och mobiler.

Flytta, dra och släpp, redigera – klart

Att skapa och redigera är otroligt enkelt. Det bara att klicka, dra och släppa. Designen arrangeras automatiskt med en rutnätslayout så att allt hamnar på rätt plats. Sedan kan du enkelt flytta, ändra storlek och arrangera om som du vill.

Utvecklad för samarbete

Med Sites är det enkelt att samarbeta – du har samtidig redigering i realtid och samma kraftfulla delningskontroller som du känner igen från Drive och Dokument. Precis som i Dokument kan du samarbeta och se allas ändringar i realtid medan du skriver.

Skydda din webbplats utan IT

Användare kan enkelt hantera behörigheter och ägarskap i Sites med några få klick, precis som i Dokument. Inbäddat innehåll har kvar sina ursprungliga behörigheter för tillförlitlig, detaljerad kontroll.

Företagsappar som ditt företag behöver, skapade av dig

Skapa appar som fyller luckor, som att snabba på arbetsflöden eller skala upp intern verksamhet, med G Suites utvecklingsmiljö, som inte kräver mycket kodning.

Skapar appar snabbare

Mallar, dra och släpp-design i gränssnittet och deklarativa datamodeller gör det lätt för IT-utvecklare och entusiaster att skapa appar som ger dina team goda förutsättningar att lyckas.

Få insikter och uppmuntra till åtgärder med anslutna appar

Oavsett om det är Gmail, Kalender eller Kalkylark, så är det enkelt att ansluta till data och tjänster som du behöver för att göra dina appar effektivare. Du kan dessutom använda Apps Script för att få åtkomst till Google Cloud Platform och andra externa tjänster.

Behåll kontrollen

G Suite-administratörer har full insyn i vilka appar som körs i deras organisationer, inklusive information om ägare, användning och OAuth-behörigheter.

Bygg vidare på Cloud SQL eller använd din egen databas

App Maker har integrerat stöd för Cloud SQL, vilket ger hög prestanda, skalbarhet och flexibilitet. App Maker kan även anslutas till din egen databas (utanför Google) med JDBC eller REST API.

Mallar som snabbstartar utvecklingen

Oavsett om det handlar om att skapa projektspårning, resegodkännande eller appar för personkataloger har App Maker många mallar som hjälper dig att komma igång.

Appar som passar ditt varumärke

Använd HTML och CSS för att godkänna dina appar och styra hur de ser ut på datorn och mobila enheter.

Fånga det viktiga och få mer gjort

Håll ordning. Fånga inspiration och saker som behöver göras utan ansträngning. Samarbeta i anteckningar med teamet, och ställ in påminnelser så att ni får rätt saker gjorda i tid. Allt synkroniseras över dina enheter, så det viktiga är alltid inom räckhåll.

Gör mer tillsammans

Med Keep är det enkelt att samarbeta med dina kollegor i anteckningar, listor, foton, ljud och ritningar. Fånga idéer snabbt, ha dem nära tillhands när du arbetar och bocka av punkter i realtid.

Uppdatera anteckningar när du vill och var som helst

Kom åt, skapa och redigera anteckningar var du än befinner dig – från datorn mobilen eller surfplattan – även när du inte är uppkopplad. Alla ändringar du gör sparas automatiskt och uppdateras på alla enheter.

Hitta det du behöver, snabbt

Med Keep är det lätt att organisera dina anteckningar och hitta vad du söker, ännu snabbare. Filtrera snabbt anteckningar efter färg, etikett eller attribut som listor med bilder, ljudanteckningar med påminnelser eller delade anteckningar. Eller fäst viktiga anteckningar högst upp på listan.

Missa aldrig en deadline

Påminnelser i Keep hjälper dig att få jobbet gjort, när du behöver det och var du än befinner dig. Behöver du lämna in ett presentationsutkast kl. 15? Ställ in en tidsbaserad påminnelse. Behöver du hämta tilltugg till teamets picknick? Lägg till en platsbaserad påminnelse som påminner dig när du passerar mataffären.

Förverkliga idéer

Du kan snabbt spara anteckningar och idéer i Keep och enkelt titta på dem för inspiration medan du samarbetar med teammedlemmar i Dokument. Du kommer åt anteckningsblocket i Keep via verktygsmenyn i Dokument. Du ser alla anteckningar på Keep i en sidopanel.

Lagra, dela och få åtkomst till dina filer på en säker plats

Lagra varenda fil. Kom åt filerna när och var du vill från både datorn och mobila enheter. Styr hur filer delas.

Få all lagringskapacitet du behöver

Med G Suite får du obegränsat Drive lagringsutrymme så att du alltid har plats för dina filer. Tack vare centraliserad administration, Förebyggande av dataförlust och Arkiv för Drive kan du enkelt hantera användare och fildelning i enlighet med dina efterlevnadskrav för data.

Ta reda på vad du inte visste att du behövde

Med hjälp av Google-styrd inlärning förutsäger Drive vad du behöver få åtkomst till innan du gör det. I Snabbåtkomst i Drive används signaler från sökning med naturligt språk, optisk teckenigenkänning för att identifiera vad som är viktigt så att du kan lägga mindre tid på att söka.

Organisera teamets filer i ett delat utrymme

Med hjälp av en teamenhet kan du lagra teamets arbete på ett säkert och lätthanterat delat utrymme. Filer som läggs till på en teamenhet ägs gemensamt av teamet så att alla är uppdaterade.

Få åtkomst till filer från datorn utan en webbläsare

Med Drive Direktsynk kommer du åt filer direkt från datorn utan att använda allt hårddiskutrymme. Lägg mindre tid på att vänta på att filer ska synkroniseras och mer tid på att vara produktiv.

Utöka kraften hos Drive med externa appar.

Använd hundratals integrerade appar, inklusive DocuSign för e-signaturer, CloudLock för extra säkerhet och LucidCharts för prototyper, och få saker och ting gjorda direkt från Drive.

Jobba sömlöst med Drive och verktygen du är van vid.

Tack vare pluginprogram för Microsoft Office och Outlook är det enkelt att integrera Drive i arbetsflödet. Du kan öppna fler än 40 olika filtyper med Drive, inklusive PDF-filer och MPEG4, och du kan även arbeta med Microsoft Word-filer direkt från Drive.

Styr hur dina filer delas

Filerna är privata tills du väljer att dela dem. Undvik flera versioner och filsammanslagning genom att ge andra behörighet att ladda ned, redigera, kommentera eller visa. Du kan även ge delade filer ett sista giltighetsdatum.

Få den information du behöver, när du behöver den

Använd Googles kraftfulla sökverktyg för att söka igenom företagets innehåll i G Suite. Med Google Cloud Search får du svaren du söker och relevanta förslag som hjälper dig i arbetet, oavsett om du använder Gmail, Drive, Dokument, Kalkylark, Presentationer, Kalender eller något annat.

Google Sök – för G Suite

Cloud Search fungerar precis som Google Sök, men för G Suite. Sök i e-postmeddelanden, dokument, händelser, företagskataloger och mycket mer. Hitta det du letar efter, var det än är.

Få svaret du behöver innan du hunnit fråga

Genom att öppna appen Cloud Search får du aktuella och relevanta kort som hjälper dig att hålla koll hela dagen. Med hjälp av Googles smarta funktioner blir det enkelt att hålla koll på möten, dokument, e-post och mycket annat.

Hitta personer snabbare

Sök i företagets katalog. Visa kollegornas kontaktuppgifter och era gemensamma händelser och filer. Skicka e-post, ring ett samtal eller starta en Hangout med bara ett klick eller tryck.

Sekretesskydd för dina uppgifter

Du hittar endast filer som du har behörighet till när du söker.

När du vill, var du än är

Oavsett om du är på kontoret eller på språng har du Cloud Search nära till hands via webben och mobila enheter.

Hantera G Suite för din organisation

Lägg enkelt till användare, hantera enheter och skydda dina filer genom att välja säkerhetsinställningar och ställa in andra alternativ. Man ska inte behöva vara ingenjör för att administrera.

Säkerhet och kontroll

Centraliserad administration gör det enkelt att installera och hantera. Lägg till och ta bort användare, skapa grupper och välj till säkerhetsalternativ som tvåstegsverifiering och SSO-inloggning.

Hantera mobila enheter

Distribuera appar till medarbetarna och skydda data på de anställdas iOS- och Android-enheter. Använd Mobile Management för att distribuera appar och se till att medarbetarna snabbt kommer igång, hantera säkerhetsinställningar samt fjärrlåsa eller fjärrrensa enheter.

Support och trygghet dygnet runt

Ring eller mejla Googles dygnet runt-support. Tack vare vårt supportteam och nätverk av förstklassiga datacenter hittar vi nästan alltid en lösning på ditt ärende.

Hundratals fristående appar

Använd Google Apps Marketplace när du vill söka efter integrerade lösningar som CRM, projektledning, efterlevnad och mycket mer – du får tillgång till allt via en enda inloggning

God inblick och avancerad rapportering

Övervaka företagets användning av G Suite och få varningar om misstänkt aktivitet. Granskningsfunktionerna ger dig ett register över ändringar så att du kan hitta exakt det du behöver.

Lös problem snabbt och enkelt med den mobila admin-appen

Googles admin-app till Android och iOS gör det möjligt att hantera admin-kontot var du än är. Lägg till användare, återställ lösenord, visa aktivitetsloggar, kontakta support och mycket mer.

Arkivering och eDiscovery för e-post, filer och chattar

Hantera, behåll, sök i och exportera organisationens e-post, Google Drive-filer och offentliga chattar. Med Arkiv kan du arkivera företagsdata från G Suite-produkter som Gmail, Google Drive, en teamenhet på Google, Google Grupper och Google Meet.

Skydda företagsdata med e-postarkivering och lagring inför eventuell rättstvist

Ange lagringspolicyer för innehåll som stöds på en hel domän eller en viss organisationsenhet med datumintervall och specifika söktermer Med Arkiv kan du spåra och lagra loggad data för juridisk granskning.

Hitta innehåll snabbt med Googles sökfunktion

Hitta och hämta värdefull information, även från avstängda konton. Det är ett smart sätt att samla in det ditt juridiska team behöver och förhindra dataförlust när personal lämnar företaget. Du kan även exportera tidigare versioner av Google Drive-filer.

Spara information i juridiskt syfte

Vi hoppas att det aldrig händer, men ditt företag kan komma att stå inför en rättstvist. Med hjälp av Arkiv kan du vara förberedd genom att lagra användares data från Gmail, Drive och offentliga Meet-chattar med anpassade lagringsperioder.

Enkelt att exportera till standardformat

Exportera innehåll som har hämtats genom sökning till standardformat för ytterligare granskning. Du kan exportera resultaten för alla licensierade konton.

Spåra händelser med granskningsrapporter

Spåra användaraktiviteten inom Google Apps Arkiv. Med de stabila granskningskedjorna kan du se sökningar, innehållsvisningar, exporter och mycket annat.

Lättkonfigurerad mobilhantering

Se till att medarbetarna är nöjda och skydda data med lättkonfigurerad mobilhantering för Android, iOS, Windows och andra smartphones.

Håll din data säker

En förlorad mobil. En stulen surfplatta. Sånt händer. Skydda din företagsdata med Mobile Device Management (MDM). Du kan kräva skärmlås och starka lösenord samt radera konfidentiell data med enhetsrensning eller selektiv kontorensning för Android och iOS.

Lätt att hantera

Enhetshantering ingår i G Suite så du behöver inte köpa och konfigurera ytterligare tjänster. Aktivera bara från administratörskonsolen så här Gmail, Google Drive och andra mobilappar skyddade och hanterade. Du kan även se diagram och rapporter om mobilanvändning och trender när som helst i rapportavsnittet.

Distribuera jobbappar snabbt

Hjälp dina anställda att hitta jobbapparna de behöver genom att distribuera affärsapplikationer från administratörskonsolen på Play for Work eller i Apples App Store. Du kan även vara värd för enbart interna Android-appar i den privata kanalen på Play.

Ta med din egen enhet (BYOD)

Medarbetarna vill ta med sin privata mobil och surfplatta till jobbet, och med G Suite Mobile Management fungerar det verkligen att ta med egna enheter. Det blir enkelt att skydda företagets data samtidigt som medarbetarna kan använda sina privata enheter som de trivs med.

Distribuera på nolltid

Är du orolig för medarbetarnas produktivitet? Så snart medarbetarens enhet registreras distribueras Wi-Fi- och enhetskonfigurationer, inklusive certifikat på serversidan, direkt till enheten.

Android

Android skiljer företagsappar från privata appar så att medarbetarna kan använda sina Android-favoritenheter både på jobbet och privat. Det är även lätt att konfigurera företagsägda enheter och enheter med extra säkerhetsinställningar.

image

Så fungerar det

Förstå exakt hur allting fungerar när du beställer, kronologiskt och steg för steg, inga överraskningar!

image

Så jobbar vi

Se vad vi gör efter att vi fått din order! Vi listar här hela processen, steg för steg, kronologiskt och lättöverblickbart.

image

Köp paket & spara massor

Våra paket hjälper dig spara massor av pengar & samtidigt gör valet lättare. Du kan alltid börja försiktigt och sedan uppgradera från ett paket till ett annat!

image

YouTube För Företag

YouTube är den 2: a största sökmotor i Sverige och populärare än alla TV-kanaler sammanlagda! Under en genomsnittlig månad tittar 8 av 10 användare i gruppåldrarna 18-49 på YouTube video (Google). Det är kritiskt viktigt för ditt företag att finnas med på och använda YouTube ordentligt! Du kan nå dina kunder där de är!

image

YouTube Annonser

Den största möjligheten inom marknadsföring just nu är YouTube Annonser. Med YouTube Annonser når du potentiella kunder när de tittar på eller söker efter videor på YouTube. Du betalar bara när de visar intresse. Se till att ditt företag syns där alla tittar!

image

Google Annonser

Se till att kunderna hittar dig när de söker på Google efter det du erbjuder – betala bara när de klickar sig vidare till din webbplats eller ringer dig. Du betalar bara för resultat. Inga besök, ingen avgift. Var bara en Google-sökning bort!

image

Google Recensioner

Det finns ingen plats som är viktigare för ditt företag att få positiva recensioner via än Google! Det är på Google som man mest jämför ditt företag med andra. Har du åtminstone några positiva recensioner här gör det stor skillnad för hur ditt företag uppfattas och resulterar snabbt i fler kunder!

image

Så fungerar det

Förstå exakt hur allting fungerar när du beställer, kronologiskt och steg för steg, inga överraskningar!

image

Så jobbar vi

Se vad vi gör efter att vi fått din order! Vi listar här hela processen, steg för steg, kronologiskt och lättöverblickbart.

image

Köp paket & spara massor

Våra paket hjälper dig spara massor av pengar & samtidigt gör valet lättare. Du kan alltid börja försiktigt och sedan uppgradera från ett paket till ett annat!

image

YouTube För Företag

YouTube är den 2: a största sökmotor i Sverige och populärare än alla TV-kanaler sammanlagda! Under en genomsnittlig månad tittar 8 av 10 användare i gruppåldrarna 18-49 på YouTube video (Google). Det är kritiskt viktigt för ditt företag att finnas med på och använda YouTube ordentligt! Du kan nå dina kunder där de är!

image

YouTube Annonser

Den största möjligheten inom marknadsföring just nu är YouTube Annonser. Med YouTube Annonser når du potentiella kunder när de tittar på eller söker efter videor på YouTube. Du betalar bara när de visar intresse. Se till att ditt företag syns där alla tittar!

image

Google Annonser

Se till att kunderna hittar dig när de söker på Google efter det du erbjuder – betala bara när de klickar sig vidare till din webbplats eller ringer dig. Du betalar bara för resultat. Inga besök, ingen avgift. Var bara en Google-sökning bort!

image

Google Recensioner

Det finns ingen plats som är viktigare för ditt företag att få positiva recensioner via än Google! Det är på Google som man mest jämför ditt företag med andra. Har du åtminstone några positiva recensioner här gör det stor skillnad för hur ditt företag uppfattas och resulterar snabbt i fler kunder!

Vanliga frågor

Fråga 1:

Kan jag beställa denna tjänst solo, utanför paket?

Svar 1:

Ja, det går alldeles utmärkt och du är varmt välkommen! Kom dock gärna ihåg att våra paket hjälper dig spara upp till 50% (halva priset), jämfört med priset för enskild tjänst. Så om du beställer fler än 1 tjänst kan det vara riktigt smart att beställa ett passande paket istället.

Fråga 2:

Vad är annorlunda med betalversionen av Gmail?

Svar 2:

Bland funktionerna i den avgiftsbelagda versionen av Gmail finns: anpassad e-post (@dittföretag.com), obegränsade gruppadresser för e-post, 99,9 % garanterad upptid, dubbelt så mycket lagringsutrymme som i Gmail för privatpersoner, inga annonser, support 24/7, G Suite for Microsoft Outlook och mycket mer.

Fråga 3:

Kan en användare ha flera e-postadresser?

Svar 3:

Ja. En användare kan ha flera e-postadresser genom att skapa olika e-postalias. Du kan lägga till upp till 30 e-postalias för varje användare.

Fråga 4:

Kan jag migrera min befintliga e-post till G Suite?

Svar 4:

Ja. Med hjälp av migreringsverktygen går det att importera befintliga e-postmeddelanden från äldre miljöer som Lotus Notes och Microsoft.

Varmt välkommen med din fråga!

Det finns inga frågor än.

Bli först med att ställa en fråga om ”Google Workspace”:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg

Inga tjänster i varukorgen.