Se ny SEO Media Group reklamvideo: “SEO balettdansör”!

“Balettdansör” är live!

 

Vår nya reklamvideo ”Balettdansör” är nu live, hoppas du gillar den också!

Skulle du själv vilja ha en skräddarsydd reklamvideo helt anpassad för ditt företag?

Vi producerar Pro Google Videos som vi dessutom publicerar och optimerar via YouTube För Företag och sedan via din egen webbplats, om du vill, mm. Vi producerar och förbereder dem även på ett sådant sätt att de kan användas som YouTube Annonser för ditt företag. Attrahera fler kunder till ditt företag, mycket effektivt & snabbt!

Vi producerar och publicerar på samma sätt även Pro Google 360° Videos i bästa kvalitet! Det är videos som dina potentiella kunder kan klicka och dra i, för att kunna titta omkring i 360°. Mer info hittar du här, varsågod: Pro Google 360° Videos.

Varmt välkommen!

"Mikael effekt"

"Varning!"

"Det blir roligt, sa de"

image

Pro Google Videos

Sälj mycket mer med hjälp av smarta, proffsiga, optimerade videos som effektfullt marknadsför ditt företag och erbjudande via de två för ditt företag i särklass viktigaste ställen: Google & YouTube!

image

YouTube För Företag

YouTube är den 2: a största sökmotor i Sverige och populärare än alla TV-kanaler sammanlagda! Under en genomsnittlig månad tittar 8 av 10 användare i gruppåldrarna 18-49 på YouTube video (Google). Det är kritiskt viktigt för ditt företag att finnas med på och använda YouTube ordentligt! Du kan nå dina kunder där de är!

image

YouTube Annonser

Den största möjligheten inom marknadsföring just nu är YouTube Annonser. Med YouTube Annonser når du potentiella kunder när de tittar på eller söker efter videor på YouTube. Du betalar bara när de visar intresse. Se till att ditt företag syns där alla tittar!