Livesänd begravningar via YouTube och Facebook - anlita ett proffs - 2

Livesänd begravning – anlita ett proffs

3 996,00 kr

Livesänd begravninganlita ett proffs som sköter & ansvarar för allting! Begravningen kan livesändas via YouTube eller via Facebook eller via båda samtidigt. 100 % privat eller helt offentligt. I 360° eller icke-360° videoformat. Du bestämmer! Ingår: professionell kameraman, inbäddning via valfri webbplats, mm.

Pay a 20% deposit per tjänst
Lägg till i Önskelista Gå till din Önskelista
Period: Obegränsad Finns i paket: Ditt mål: Dela på:

Beskrivning

Livesänd begravning – lägg över ansvaret på ett proffs

En professionell kameraman med all utrustning som behövs för att livesända i högsta, professionella kvalitet ingår i priset för denna tjänst. Kameramannen ordnar och sköter allting. Du behöver inte göra någonting, förutom att boka tid och plats med kameramannen inför begravningen, enligt enkel procedur som beskrivs nedan, under rubriken: ‘Steg-för-steg process före och efter beställning‘. Kameramannen ordnar allting som behöver ordnas, samt livesänder begravningen via valfri YouTube kanal eller via valfri Facebook sida eller via båda samtidigt – alltefter ditt val & i hög, professionell kvalitet.

Livesänd begravning via YouTube eller via Facebook – eller via båda samtidigt

Live video från begravningen kan livesändas via YouTube eller via Facebook eller via båda samtidigt. Livesändningen från begravningen kan dessutom enkelt bäddas in via valfri webbplats / webbplatser. Vi ordnar allt och det ingår i priset för denna tjänst!

Livesänd begravning – 100 % privat eller helt offentligt

Begravningen kan livesändas 100 % privat eller helt offentligt – du väljer & bestämmer. Livesänds begravningen privat då visas den inte offentligt via YouTube & Facebook och det är endast de personer man bjuder in som kan titta på begravningen (de som vanligtvis ändå skulle närvara vid begravningen fysiskt, men av olika skäl inte kan göra det). Väljer du att livesända offentligt så kan vemsomhelst närvara. Du har full kontroll över detta och vilket alternativ du väljer är helt upp till dig. Vad än du väljer utförs det exakt enligt dina önskemål.

Livesänd begravning – i 360° eller icke-360° videoformat

Du kan dessutom välja om du vill livesända begravnigen som en 360° video eller som en traditionell, icke-360° video – båda alternativen går alldeles utmärkt att välja och priset är samma för båda. Skillnaden mellan dessa två videoformat är helt enkelt att man kan klicka och dra för att titta runt i 360° videon, medans man inte kan göra det i en traditionell video.

Notera gärna att livesändning från begravningen i 360° videoformat är starkt beroende av hur snabbt internet finns tillgänligt på platsen där begravningen äger rum (mycket mer beroende av tillgänglig uppladdningshastighet än livesänd begravning i icke-360° videoformat). Vi testar alltid noga hastigheten innan livesändningen påbörjas och om uppladningshastigheten inte räcker för livesändning av begravning i 360° utförs istället livesändning av begravning i icke-360° format.

Varsågod, klicka bara här för att se exempel på en 360° video. Tips 1! Du kan ställa in kvalitet genom att klicka på kugghjulet som finns i videofönstrets högra, nedre hörn. Tips 2! Detta är en 360° video. Det innebär att du kan klicka & dra för att titta runt i videon. Det är exakt samma 360° videoformat som används vid livesändning av begravning i 360°. När man livesänder en 360° video från begravningen kan de som tittar på samma sätt klicka och dra för att titta runt i videon. Det finns för tillfället inget bättre sätt att med hjälp av teknologi närvara vid en begravning virtuellt, om man av olika skäl inte har möjlighet att göra det fysiskt. Därför rekommenderar vi å det varmaste detta nya, 360° videoformat – om uppladdningshastigheter räcker på platsen där begravningen äger rum. För virtuella gäster känns det som att man är där på riktigt och detta fungerar både via YouTube & via Facebook, samt kan även enkelt bäddas in via valfri webbplats, sociala medier, etc. I samband med publicering ges mycket klara instruktioner till användarna om att man kan klicka och dra för att titta runt i 360° videon från begravningen. Detta är det absolut närmaste man kan komma fysisk närvaro vid begravningen, i avsaknad av möjlighet till att vara närvarande fysiskt. Hundratals och även tusentals gäster kan närvara på detta sätt virtuellt via YouTube & Facebook, samt via valfri webbplats, utan några som helst problem.

Ingår: Professionell kameraman som sköter allting

En professionell kameraman som sköter allting, så du inte behöver göra någonting, ingår i priset för denna tjänst. Kameramannens resekostnader betalar vi och det finns inga andra kostnader som tillkommer. Du bokar en tid och plats med kameramannen enligt enkel process som beskrivs nedan, under rubriken: ‘Steg-för-steg process före och efter beställning‘. Kameramannen har bästa möjliga utrustning för livesändning, samt även all annan utrustning som behövs för professionell video- och ljudupptagning.

Ingår: Livesändning av 1 begravning

Komplett livesändning av en begravning ingår i det låga priset för denna tjänst, inkl. kameramannens resekostnader och alla andra kostnader. Inga andra kostnader tillkommer.

I priset ingår bland annat: hyra av en professionell kameraman, hyra av en professionell kamera, hyra av annan video- och ljudutrustning kameramannen använder, komplett livesändning via YouTube och / eller Facebook, inbäddning via valfri webbplats, kameramannens resekostnader till och från begravningen (oavsett var i Sverige begravningen äger rum), med mera.

Detta är det absolut bästa alternativet ifall att du vill slippa göra någonting själv och istället vill snabbt och billigt anlita ett proffs som sköter och ordnar allting i bästa kvalitet.

Ingår: Senaste teknik

Tekniken rör sig extremt snabbt framåt (i synnerhet inom detta område) och det gäller att hålla sig ständigt uppdaterad, då det varje år tillkommer nya, professionella kameramodeller från en rad olika tillverkare, med hjälp av vilka man kan livesända i alltjämt bättre kvalitet. Därför uppgraderar vi varje år vår utrustning och all annan relevant utrustning vi använder, så att du får bästa möjliga kvalitet på din livesändning, inklusive högkvalitativt ljud, som registreras via trådlösa mikrofoner som knappt syns och oftast fästs vid prästens / officiantens / talarens krage.

Vi förfogar över djupa kunskaper, avancerad expertis, bred erfarenhet och komplett, ständigt uppdaterad know-how i ämnet, vilka vi använder oss av för att bland annat alltid välja det perfekta alternativet vid val av ny, professionell kamera varje år. I synnerhet är detta viktigt vid val av 360° kamera. Den professionella 360° kameran som vi använder oss av har alltid följande 3 viktiga funktionaliteter fullt integrerade: högsta kvalitet på både 360° video- & ljudsignal vid livesändning, full 360° synvinkel i alla riktningar, samt stabilisering. Upplösningen är mycket högre än från en vanlig kamera. 360° synvinkel möjliggör att du kan klicka och dra för att titta runt i 360° videon under livesändning, vilket skapar en djup känsla av närvaro och atmosfär. Stabilisering garanterar att även om kameramannens hand skakar – när man till exempel går med kameran – så kommer inte livesändningen göra det, utan den kommer förbli smidig & vibrationsfri och kommer alltid se proffsig ut. Notera dock gärna att stabiliseringslösningar i vissa situationer kan vara lite begränsade, helt enkelt för att tekniken som löser dem inte existerar än. Vi uppdaterar all utrustning vi använder regelbundet och så fort en passande lösning erbjuds implementerar vi den omgående i vår arbetsgång, på bästa möjliga, optimala & välgenomtänkta sätt.

Ingår: Livesändning simultant via YouTube & Facebook – plus valfri webbplats

Vi ordnar allt som behövs så att begravningen livesänds via valfri YouTube kanal och / eller via valfri Facebook sida, samt även via valfri webbplats (genom enkel iframe inbäddning) – du bestämmer!

YouTube & Facebook appar finns redan överallt

YouTube & Facebook appar finns redan för och används på de alldeles flesta mobiler, surfplattor och VR-headsets (som t ex den populära: Meta Quest). Därmed kan de inbjudna gäster enkelt närvara via den enhet och den kanal de mest föredrar, i högsta kvalitet och med bästa användarupplevelse, då apparna (till skillnad från standardwebbläsare) är speciellt anpassade till just den enhet gästen väljer att använda sig av för att titta på livesändningen.

Ingår: Inbäddning av livesändning från begravningen via webbplats

Vi ordnar även inbäddning av livesändning från begravningen via valfri webbplats kostnadsfritt. Allting ser snyggt och proffsigt ut, så att det perfekt kompletterar en värdig och vacker begravning. Ifall att man väljer det så kan den sparade livesändningen också fortsätta finnas tillgänglig via webbplatsen, på en dedikerad sida och passande, privat plats – alltefter de anhörigas önskemål förstås. Alternativt kan den också tas bort för gott.

Ingår: Livesändningar kan sparas privat på YouTube och / eller Facebook

Ifall man vill det kan komplett livesändning från begravningen sparas på YouTube och / eller Facebook som en privat video som endast anhöriga och andra man eventuellt bjuder in kan se närsomhelst därefter. Denna privata video finns sedan tillgänglig under obegränsad period framåt i framtiden, ifall man väljer det. Detta är helt valfritt och man kan förstås välja att endast livesända, utan att någonsin spara livesändningen.

Ingår: Chattfunktion

Även en chattfunktion finns tillgänglig under livesändningens gång, så att familj, vänner, bekanta och andra utvalda som bjudits in för att titta på begravningen privat & live kan uttrycka kondoleanser och skicka en sista hälsning, samt kommunicera med varandra. Denna chatt är privat om livesändningen är privat och offentlig om livesändningen är offentlig. Den kan sparas också, tillsammans med videon från livesändningen, samt finnas tillgänglig även fortsättningsvis – om du vill det. Du har full kontroll över allt.

Viktig fördel med 360° videoformat: Minimala kamerarörelser eliminerar störningar för fysiska gäster vid begravningen!

Det finns ännu en viktig fördel med 360° videoformat och denna fördel är ett av de starkaste skäl varför vi rekommenderar detta nya videoformat å det varmaste, istället för traditionell video. Då 360° kameran konstant fångar kompletta 360° överallt runtomkring behövs då nämligen endast minimala kamerarörelser på plats vid begravningen (ca 90 % mindre än när man använder en traditionell kamera). Det finns helt enkelt inget behov av att peka kameran åt saker och ting och röra på den för mycket, då allting runtomkring kameran fångas hela tiden (kompletta 360 grader runtomkring fångas samtidigt, fastän kameran står helt stilla). Detta innebär att man så gott som helt eliminerar alla störningar för de fysiska gästerna som närvarar vid begravningen och som traditionellt kameraarbete kan innebära. Kameramannen och kameran kan vara ganska distraherande annars och detta distraherande moment elimineras alltså så gott som helt vid livesändning i 360° videoformat. Istället för att kameramannen ska peka kameran åt saker och ting är det istället den som tittar på 360° livesändningen som själv bestämmer var man vill titta och i enlighet därmed vrider på, roterar och vinklar den “virtuella kameran” – genom att helt enkelt klicka och dra i 360° videon, via YouTube, Facebook eller webbplats.

Steg-för-steg process före och efter beställning

Innan du beställer ber vi dig kontakta oss gärna och kontrollera om kameramannen är tillgänglig på den aktuella dagen begravningen äger rum. Ifall att kameramannen är tillgänglig på den aktuella begravningsdagen kan du fortsätta med beställningen.

Kom gärna ihåg att du behöver beställa minst 3 dagar innan begravningen äger rum. Se gärna här för övrig, generell information om hur allting annars fungerar från order till leverans.

När du beställer den här tjänsten kontaktar vi dig inom max 2 arbetsdagar, samt bekräftar beställningen. För säkerhets skull bekräftar vi både via mail och telefon. Sedan koordinerar vi gällande alla tänkbara frågor och förslag du kan tänkas ha. Vi lyssnar noga på eventuella önskemål du kanske har, gällande: när, var, hur, etc – och samma gäller förstås alla de andra anhörigas önskemål och begravningsbyråns önskemål.

När du vill boka livesändning av en begravning ber vi dig maila oss namn & efternamn på personen som begravs, samt datum, tid och exakt plats för begravningen. T ex: Sven Svensson. Den 15 juli, kl 14.00. S:ta Maria Magdalena kyrka, Stockholm.

Strax därefter ordnar vi och i förväg skickar konkreta YouTube och / eller Facebook länkar där just “Sven Svenssons” begravning kommer visas live, när livesändningen börjar. Dessutom förbereder vi i förväg eventuell inbäddning via valfri webbplats, så den biten är redo långt innan den egentliga livesändingen äger rum. Länkarna vi skickar är omedelbart redo att användas av både anhöriga och begravningsbyrån (t ex kan man dela länk till livesändningen med alla de utvalda personer som är inbjudna). Vi ordnar i övrigt allting annat via YouTube, Facebook och valfri webbplats, så att allting ser proffsigt ut – före, under och efter begravningen. Detta inkluderar en fin platshållarbild som visas innan själva livesändningen börjar, i den ruta där begravningen kommer visas live, med namn och efternamn på den avlidne, datum och tid för begravningen och livesändningen, bild på fina blommor, etc – så att det inte bara visas en tom ruta innan vi startar livesändningen. Samma gäller för tiden efter livesändningen. Allting ser proffsigt, vackert och värdigt ut och håller i övrigt samma nivå och klass som själva begravningen.

Vår kameraman anländer på den bokade dagen i god tid innan begravningen officiellt börjar. Kameramannen koordinerar snabbt med dig, prästen / officianten och vaktmästaren på plats och är därefter självgående, ordnar allt, samt ansvarar för hela livesändningen. Livesändningen från begravningen börjar och slutar exakt på utsatta och bestämda tider. Alla som vill närvara virtuellt kan göra det via de länkar anhöriga och / eller begravningsbyrån delat med inbjudna gäster.

Support & underhåll ingår

Support & underhåll ingår och vi svarar alltid inom max 24 timmar, alla arbetsdagar, för att hjälpa dig ifall det dyker upp frågor, förslag eller extra önskemål, före och även efter livesändningen. Du är alltid hjärtligt välkommen att kontakta oss för snabb hjälp och lösning!

image

Så fungerar det

Förstå exakt hur allting fungerar när du beställer, kronologiskt och steg för steg, inga överraskningar!

image

Så jobbar vi

Se vad vi gör efter att vi fått din order! Vi listar här hela processen, steg för steg, kronologiskt och lättöverblickbart.

image

Köp paket & spara massor

Våra paket hjälper dig spara massor av pengar & samtidigt gör valet lättare. Du kan alltid börja försiktigt och sedan uppgradera från ett paket till ett annat!

SEO - 1

SEO

Överlägset bästa SEO på marknaden! Unikt komplett sökmotoroptimering. Holistiskt tillvägagångssätt där vi jobbar med hela Google, inte bara Google Sök! Full on-page, on-site & off-page SEO med kontinuerligt länkbygge – via alla de effektivaste, etiska tekniker. Gratis Google Webbplats ingår!

image

YouTube För Företag

YouTube är den 2: a största sökmotor i Sverige och populärare än alla TV-kanaler sammanlagda! Under en genomsnittlig månad tittar 8 av 10 användare i gruppåldrarna 18-49 på YouTube video (Google). Det är kritiskt viktigt för ditt företag att finnas med på och använda YouTube ordentligt! Du kan nå dina kunder där de är!

image

YouTube Annonser

Den största möjligheten inom marknadsföring just nu är YouTube Annonser. Med YouTube Annonser når du potentiella kunder när de tittar på eller söker efter videor på YouTube. Du betalar bara när de visar intresse. Se till att ditt företag syns där alla tittar!

Annonsera på YouTube - Sociala Medier - 1

Sociala Medier

Google, TikTok, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn & Pinterest, vi ser till att ditt företag får bästa möjliga, optimerade närvaro på alla de viktigaste sociala nätverk, samt kan utöka med ytterligare sociala nätverk, kombinerade och skräddarsydda enligt ditt företags unika behov.

Livesänd begravningar - 103
Livesänd begravningar - 105
Livesänd begravningar - 106
livesand-begravningar-110
Livesänd begravningar - 108
Livesänd begravningar - 102
image

Så fungerar det

Förstå exakt hur allting fungerar när du beställer, kronologiskt och steg för steg, inga överraskningar!

image

Så jobbar vi

Se vad vi gör efter att vi fått din order! Vi listar här hela processen, steg för steg, kronologiskt och lättöverblickbart.

image

Köp paket & spara massor

Våra paket hjälper dig spara massor av pengar & samtidigt gör valet lättare. Du kan alltid börja försiktigt och sedan uppgradera från ett paket till ett annat!

SEO - 1

SEO

Överlägset bästa SEO på marknaden! Unikt komplett sökmotoroptimering. Holistiskt tillvägagångssätt där vi jobbar med hela Google, inte bara Google Sök! Full on-page, on-site & off-page SEO med kontinuerligt länkbygge – via alla de effektivaste, etiska tekniker. Gratis Google Webbplats ingår!

image

YouTube För Företag

YouTube är den 2: a största sökmotor i Sverige och populärare än alla TV-kanaler sammanlagda! Under en genomsnittlig månad tittar 8 av 10 användare i gruppåldrarna 18-49 på YouTube video (Google). Det är kritiskt viktigt för ditt företag att finnas med på och använda YouTube ordentligt! Du kan nå dina kunder där de är!

image

YouTube Annonser

Den största möjligheten inom marknadsföring just nu är YouTube Annonser. Med YouTube Annonser når du potentiella kunder när de tittar på eller söker efter videor på YouTube. Du betalar bara när de visar intresse. Se till att ditt företag syns där alla tittar!

Annonsera på YouTube - Sociala Medier - 1

Sociala Medier

Google, TikTok, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn & Pinterest, vi ser till att ditt företag får bästa möjliga, optimerade närvaro på alla de viktigaste sociala nätverk, samt kan utöka med ytterligare sociala nätverk, kombinerade och skräddarsydda enligt ditt företags unika behov.

Vanliga frågor

Fråga 1:

Vem kan se begravningen?

Svar 1:

Livesändningen kan vara 100 % privat. Ifall man vill det så kan man enkelt se till att endast de man bjuder in kan se på livesändningen. Den är dold, visas inte för och kan då inte hittas av andra. Den kan förstås också vara helt offentlig och även i det fallet är det helt och hållet du som bestämmer detta. Du har alltså komplett och full kontroll över hur privat du vill att livesändningen från begravningen skall vara.

Varmt välkommen med din fråga!

  Lars Cederborg

  Hej,
  Kommer ha en stor begravning i Norrköping.
  Skulle ni kunna åta er att sända den streamad.

   SEO Media Group

   Hej, Lars! Absolut, Ni är varmt välkomna med Er order! Vi kontaktar Er sedan inom max 2 arbetsdagar, samt bekräftar beställningen. För säkerhets skull bekräftar vi både via mail och telefon. Sedan koordinerar vi gällande alla tänkbara frågor och förslag Ni eller de anhöriga kan tänkas ha. Tips! Mer hjälpsam info finns under rubriken: “Steg-för-steg process före och efter beställning”. Tack, Lars och ha en fortsatt fin dag!

Lägg till en fråga

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg

Inga tjänster i varukorgen.