Facebook Annonser - Bästa SEO - Bästa sökmotoroptimering - SEO Media Group - 800x800

Facebook Annonser

8 995,00 kr

omedelbara resultat med Facebook Annonser! Visa dina annonser endast till de Facebook användare som på ett sätt eller annat visat behov av eller intresse för just de tjänster & produkter ditt företag erbjuder. Betala lite bara när de klickar sig vidare till din webbplats!

Pay a 20% deposit per tjänst
Lägg till i Önskelista Gå till din Önskelista
Period: 1 år Finns i paket: Ditt mål: Dela på:

Beskrivning

Varför inkludera Facebook Annonser i din marknadsföringsstrategi?

Facebook Annonser är ett av de mest effektiva sätt att annonsera för just ditt företags målgrupp i Sverige, Norden – och även över hela världen. Facebook är den största sociala kanalen bland svenska internetanvändare och hela 8 av 10 svenska internetanvändare (16+ år) använder Facebook ofta och regelbundet. Smart och genomtänkt användning av Facebook Annonser är den bästa digitala strategi för att göra ditt företag och varumärke kända på denna superpopulära plattform – och du kan här mycket effektivt hitta just ditt företags målgrupp, samt välja att visa annonserna endast till dem. Till exempel, om ditt företag erbjuder en viss tjänst eller produkt kan man konfigurera ditt företags Facebook Annonser så att de visas endast till den målgrupp som visat konkret behov av eller intresse för tjänster och produkter ditt företag erbjuder. Säljer ditt företag t ex roliga strumpor kan du välja att visa dina Facebook Annonser endast för de Facebook användare som konkret uttryckt att de: gillar roliga strumpor, följer roliga strumpor, behöver roliga strumpor eller har intresse av roliga strumpor. Konverteringsgraden är därför extraordinärt hög, varför detta blir en mycket lönsam investering för ditt företag.

Vad är Facebook Annonser?

Facebook Annonser är verktyget skapat av Facebook i syfte att möjliggöra för företag som ditt att visa annonser om sina tjänster eller produkter till specifika användargrupper på Facebook. Så – som vi nämnde ovan – om ditt företag t ex säljer “roliga strumpor” kan dina annonser visas endast för de Facebook användare som på ett sätt eller annat visat intresse för just “roliga strumpor”. Principen är samma oavsett vilken tjänst eller produkt ditt företag erbjuder. Annonserna som genereras genom Facebook Annonser har kraftfulla, omfattande mikrosegmenteringsfunktioner för att i detalj definiera vilken typ av målgrupp du önskar nå. Relevansen för annonsklickarna som sker och likaså konverteringsgraden blir därför mycket höga – vilket i sin tur gör att annonserna blir ovanligt lönsamma. Denna teknologi säkerställer att ditt företag får mycket stor avkastning på investering via Facebook Annonser – och vi är här för att hjälpa dig ordna och bevaka allt som behövs, på bästa tänkbara och mest kompletta sätt – så du inte behöver göra någonting.

Facebook Annonsering fungerar snabbt – omedelbara resultat

Med Facebook Annonser får du omedelbara resultat. De låter dig börja nå tusentals människor idag – just de människor som på ett sätt eller annat visat intresse för de tjänster eller produkter ditt företag erbjuder. Så om du letar efter ett snabbt sätt att driva trafik och konverteringar till ditt företag är Facebook Annonser en mycket bra, högst rekommendabel lösning.

Facebook Annonser ökar varumärkesmedvetenheten

Facebook Annonser är dessutom ett bra sätt att göra människor medvetna om vad du erbjuder. Ju mer bekanta människor är med ditt varumärke, desto mer sannolikt är det att de köper dina tjänster eller produkter när det är dags att fatta ett beslut.

Facebook Annonser: Varför anlita specialist?

Verkligheten är att det inte är lätt att öka försäljningen genom Facebook Annonser eller någon annan omnikanalstrategi. Det tar tid och expertis. Du kan lätt slösa bort en stor del av din budget och inte se någon avkastning på din investering. Det är därför lämpligt och varmt rekommenderat att anlita en Facebook reklamspecialist som på bästa och mest kompletta sätt ordnar och tar hand om allting.

Facebook Annonser: Hur vi bygger din publik på Facebook

Ett av de mest användbara alternativen för Facebook Annonser är att de låter oss bygga upp publiken för ditt företags annonser i detalj. Här är det bland annat mycket viktigt att ha Facebook Pixel verktyget korrekt länkat och konfigurerat så att vi kan få exakta mätvärden om människor som interagerar med våra Facebook Annonser, samt med kopplad webbplats, i syfte att säkerställa en smart, effektiv, rätt fokuserad, samt fullt optimerad annonseringsstrategi. Genom att studera data vi får på så vis kan vi bättre förstå de olika typerna av målgrupperingar, efter t ex intresse, demografi, beteende, med mycket mera – så att vi bl a kan utforma den idealiska uppmaningen för var och en av dem.

Facebook Annonser: Detaljerad segmentering

Facebook Annonsers detaljerade segmentering tillåter bland annat uteslutning av demografiska eller geografiska grupper som inte är intresserade av dina produkter eller som inte interagerar med tjänster och / eller produkter som liknar dina. Detta inkluderar även uteslutning av personer efter t ex: intresse, åldersintervall, kön eller interaktion med nyckeltermer relaterade till dina tjänster och produkter. Avancerad segmentering tillåter även uteslutning av personer som redan finns i en annan målgrupp och redan interagerar med ditt företag och varumärke, antingen via din Facebook sida, din webbplats eller din app. Facebook Annonsers detaljerade segmentering tillåter även marknadsföring av exklusiva erbjudanden till din befintliga användarbas eller endast till nya användare. Med en skräddarsydd målgrupp kan vi fokusera även på alla andra relevanta inriktningsaspekter, användarens geografiska plats, typ av enhet (desktop, surfplatta eller mobil), med mycket mera, alltefter behov.

Facebook Annonser: Vad händer när du beställer?

När du beställer Facebook Annonser kontaktar vi dig inom 2 arbetsdagar både via mail och telefon, samt bekräftar beställningen. Vi tar då reda på om du har några speciella önskemål gällande dina Facebook Annonser, som t ex om du kanske önskar att en viss, specifik text visas i annonsen eller att en tjänst framhävs lite extra. Vi etablerar dessutom var, dvs vilka geografiska områden du vill att annonsen ska visas i. Du har nämligen full kontroll över detta, från kontinent- och ända ned till gatunivå. Dessutom bestämmer du när du vill att dina annonser visas, dygnet runt eller under bara vissa tider på dygnet, alt. vissa dagar i månaden eller säsongsmässigt. Du bestämmer i samband med detta även ett budgettak för dina Facebook Annonser. Varje gång någon klickar på din annons dras en liten summa från din budget, som du själv anger. Du har hela tiden full kontroll över kostnaderna, så om du säger: max 1000 kr / månad, då kommer det aldrig kosta mer än max 1000 kr / månad. Detta är alltså per-klick kostnaden som du betalar direkt till Facebook (för klickar på din annons) och är inte inkluderat i det som du betalar till oss för hjälp med, omhändertagning, underhåll, administrering optimering och bevakning av dina annonser. Med utgångspunkt i detta skapar vi din första Facebook kampanj, analyserar, konfigurerar och optimerar dina första Facebook Annonser, så de attraherar så många relevanta klickar som möjligt och samtidigt kostar så lite som möjligt. Vi skyddar din annons (och därmed din budget) från alla onödiga klickar, så det är bara de användare som mest troligt är dina konkreta kunder som kan se och klicka på annonsen. Vi använder de striktaste rutinerna för att skydda varje krona i din budget och optimerar ständigt strategin vi använder med hjälp av data vi samlar in (som hjälper oss se vad som fungerar och vad som inte fungerar). Du kommer alltid ha direkt åtkomst till automatiska rapporter, där du kan se hur många klickar det blev, samt alla andra detaljer, som varifrån klickarna kom, hur mycket varje klick kostade, etc. Arbetet med strategin och optimering av annonserna fortsätter kontinuerligt och ju mer data vi samlar in och förfogar över desto mer kan vi optimera annonserna och desto bättre (och billigare) blir resultatet.

Facebook Annonser: Vad du betalar för

Alla våra priser är per år, dvs du betalar för ett helt år av vår kontinuerliga, professionella, kompletta hjälp med Facebook Annonser. Året startar samma datum som leveransen sker (första kampanj startas). Leveransen sker genom att vi skickar en detaljerad rapport om allting som gjorts, hur det gjordes, varför, snyggt och prydligt presenterat, och vi notifierar att: nu startar vi officiellt kampanjen och annonserna börjar visas. Alla per-klick kostnader (för klickar på ditt företags Facebook Annonser) betalar du direkt till Facebook. Vi ordnar i övrigt allt annat som behöver göras på bästa tänkbara och kompletta sätt, samt följer även upp hela tiden och förser dig med kontinuerlig support. Du kan alltid förvänta dig ett svar på alla dina supportfrågor inom max 24 timmar, alla arbetsdagar. Varmt välkommen!

image

Så fungerar det

Förstå exakt hur allting fungerar när du beställer, kronologiskt och steg för steg, inga överraskningar!

image

Så jobbar vi

Se vad vi gör efter att vi fått din order! Vi listar här hela processen, steg för steg, kronologiskt och lättöverblickbart.

image

SEO

Överlägset bästa SEO på marknaden! Unikt komplett sökmotoroptimering. Holistiskt tillvägagångssätt där vi jobbar med hela Google, inte bara Google Sök! Full on-page, on-site & off-page SEO med kontinuerligt länkbygge – via alla de effektivaste, etiska tekniker. Gratis Google Webbplats ingår!

Google Annonser - 1

Google Annonser

Se till att kunderna hittar dig när de söker på Google efter det du erbjuder – betala bara när de klickar sig vidare till din webbplats eller ringer dig. Du betalar bara för resultat. Inga besök, ingen avgift. Var bara en Google-sökning bort!

image

Så fungerar det

Förstå exakt hur allting fungerar när du beställer, kronologiskt och steg för steg, inga överraskningar!

image

Så jobbar vi

Se vad vi gör efter att vi fått din order! Vi listar här hela processen, steg för steg, kronologiskt och lättöverblickbart.

image

SEO

Överlägset bästa SEO på marknaden! Unikt komplett sökmotoroptimering. Holistiskt tillvägagångssätt där vi jobbar med hela Google, inte bara Google Sök! Full on-page, on-site & off-page SEO med kontinuerligt länkbygge – via alla de effektivaste, etiska tekniker. Gratis Google Webbplats ingår!

Google Annonser - 1

Google Annonser

Se till att kunderna hittar dig när de söker på Google efter det du erbjuder – betala bara när de klickar sig vidare till din webbplats eller ringer dig. Du betalar bara för resultat. Inga besök, ingen avgift. Var bara en Google-sökning bort!

Vanliga frågor

Fråga 1:

Kan jag ändra per klick budgeten varje månad?

Svar 1:

Ja, det går alldeles utmärkt! Och inte bara varje månad – det går alldeles utmärkt att meddela nytt budgettak närsomhelst och detta implementeras sedan exakt enligt dina önskemål inom max 24 timmar.

Varmt välkommen med din fråga!

Det finns inga frågor än.

Bli först med att ställa en fråga om ”Facebook Annonser”:

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg

Inga tjänster i varukorgen.