Tack för samarbetet! - SEO Media Group - Sökmotoroptimering - Komplett Google hantering för ditt företag
Professionell Google marknadsföring via alla kanaler inkl: Google My Business, Adwords, Business View, YouTube, Reviews, SEO (SMO / Sökmotoroptimering), mm.
google, marknadsföring, hantering, business, view, 360°, SEO, SMO, sökmotoroptimering
17145
page-template-default,page,page-id-17145,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Tack för samarbetet!

Erikssons Begravningsbyrå i Hagfors

Hej, Ove & Birgitta!

 

Goda nyheter idag, ert Paket 1 (Hagfors) är nu klart, aktiverat och publicerat!

 

Varsågod!

Google My Business

 

Er Google My Business är klar och aktiverad idag, måndag, 2017-05-01 (bild 1 nedan).

 

Tips! Många fler funktioner kan kopplas in för att sticka ut mycket mer via Google: professionella 360° HDR foton (360° virtuell rundtur igenom begravningsbyrån, publicerad via Google Business View, Sök, Maps, Plus, mm – insida & utsida, med personal), professionell 360° video (360° video rundtur igenom begravningsbyrån, publicerad via YouTube, Plus, mm – insida & utsida, med personal), professionell hantering av byråns Google+ för företag, YouTube för företag, Google Recensioner, SEO (bästa sökmotoroptimering – avgörande), med mera. Information från Förbundet här och från oss här. Varmt välkomna!


Bild 1

 

Alla era foton är också ackumulerade här, redo för SEO, om ni bestämmer er för det någon gång i framtiden.

Google Adwords

 

Era Google Adwords är också aktiverade idag, måndag, 2017-05-01! Dagliga budgeten har satts till: max 101 kr / dag (bild 2 nedan). Notera att ni är välkomna att minska eller öka denna dagliga budget närsomhelst, genom att meddela mig eller Marie. Ni är också varmt välkomna att frivilligt medverka och på samma sätt påverka alla andra aspekter av denna kampanj, närhelst ni önskar!

 

Bild 2

 

Faktura för den aktuella månaden skickas per automatik från Google, i början av varje kalendermånad (för föregående kalendermånad), till e-postadressen: ove.0563.25800@telia.com (bild 3 nedan). Det är viktigt att denna e-postadress verifieras genom att mottagare klickar på den stora blåa knappen: “Verifiera nu” i verifikationsmailet som skickats ut – så att fakturorna kan tas emot på denna e-postadress. Låt mig bara veta om detta verifikationsmail inte kommit eller ni inte hittar det, så skickar vi igen!

 

Bild 3

 

Det geografiska området vi riktar oss in på är markerat nedan (bild 4 nedan – blått markerar inkluderat). Annonserna visas i de alldeles flesta fall endast inom detta område, så att varje krona fokuseras där det är mest troligt att annonsen bringar oss en ny konkret kund. Undantagsvis visas de även till Google användare utanför detta område, och då endast till sådana som visat speciellt intresse och / eller anknytning till detta område.

 

Bild 4

 

Vi kör just nu 3 annonser parallellt (bild 5 nedan) och den som Google användare klickar på mest väljs automatiskt som den som också visas mest. Orden i annonserna är valda och befinner sig i denna ordning just för att påverka vårt Quality Score och vår rankning så positivt som möjligt. Ni är dock varmt välkomna att frivilligt skicka era förslag och önskemål som jag omedelbart kan sätta i rotation! 80 tecken max (mellanslag räknas som tecken). Tänk bara på att vi alltid bör ha med orden begravning (alla former är ok), begravningsbyrå (alla former är ok) och Hagfors med i varje annons och minst ett av dessa tre bör gärna finnas med i huvudrubriken eller underrubriken. Huvudrubriken och underrubriken kan ha upp till 30 tecken var. Huvudrubriken överst är inställd så den visas automatiskt och dynamiskt exakt enligt aktuell sökning. Dvs, om någon söker på t ex ”begravningsbyrå hagfors” visas rubriken automatiskt som ”Begravningsbyrå Hagfors”, etc. Ifall att sökningen är för lång, visas reservalternativet inom klammerparentes (bild 5 nedan). Det här är väldigt bra för vårt ”Quality Score”, dvs. hur Google tolkar och upplever kvaliteten på våra annonser.

 

Bild 5

 

Alla tillgängliga annonstillägg som går att aktivera har aktiverats också, så att våra annonser är till max informativa, interaktiva och syns därmed helt enkelt mer (bild 6 nedan visar t ex så kallade “sitelinks” & “callouts”).

 

Bild 6

 

 

 

Sökord vi använder har bestämts efter noga analys av trenderna inom aktuellt område de senaste 24 månader (bild 7 nedan). Speciell hänsyn har tagits till vår budget på max 101 kr / dag. Max kostnad per klick optimeras varje natt, baserat på fräsch statistik från dagen innan, för att vi ska kunna ranka så högt som möjligt på första sidan grundat på den nuvarande budgeten, med plats för Google att gå över den summa med +20 % per dag, alltefter behov (men med 0 % per månad). Så vi pratar om max 121.20 kr / dag med Googles dagliga marginal (det finns dock ingen månatlig marginal, så det blir alltid max 30 x 101 kr per månad). Viktigt: efter att den dagliga budgeten tar slut visas inte annonserna längre under den dagen, tills nästa dag. Vi gör här alltså en väl genomtänkt balansgång mellan rankning, antal visningar utan klickar samt antal visning med klickar.

 

Notera också gärna att:

 

– varje visning utan klick påverkar vår rankning negativt
– varje visning med klick påverkar vår rankning positivt
– varje klick kostar och minskar vår dagliga budget. Så om ni själva klickar på annonsen kommer den dagliga budgeten att försvinna snabbt (rekommenderas inte).

 

Vi använder dessutom den absolut striktaste kampanjformen, med fokus på endast våra absolut viktigaste sökord. Negativa sökord behövs i detta fall inte, då vi automatiskt tar med endast de mest precisa, exakta, bokstavliga sökningar, utan något utrymme alls för annonsvisning där man inte sökt på exakt våra angivna sökord.

 

Notera gärna att jag angav även de sökord för vilka det en gång i tiden fanns tillräckligt statistiskt intresse för att de skall kunna visas, men som inte visas längre, eftersom intresset inte längre är tillräckligt (Low search volume). Det kostar dock ingenting och påverkar inte vår kampanj på något sätt att ha dem redo där ändå, ifall detta kanske förändras i framtiden.

 

Bild 7

 

Det tar också ca en vecka tills vår kampanj kan för första gången optimeras, vilket kommer förbättra vår rankning och per klick pris. Ju mer statistisk data vi har att röra oss med i framtiden, desto mer exakta och framgångsrika kommer också våra annonser att vara. Vi har nu precis börjat och det tar några dagar tills vår rankning blir gradvist högre och antalet klickar ökar, samtidigt som vårt per klick pris minskar. Det behövs alltså lite tid för detta och sedan handlar det om konstant finjustering, för att upprätthålla optimal balans.

 

Live annons ser ut t ex så här (bild 8 nedan) när man t ex söker på t ex: “begravningsbyrå hagfors” inom det geografiska området från bild 4 ovan. Notera gärna att systemet och annonserna är dynamiska och fluktuerar samt anpassar sig hela tiden, balanserande med tanke på vår budget, våra mål, aktuellt nuvarande läge, med många fler parametrar som tas med och bearbetas varje gång, så att vi får optimala resultat per varje krona, inom ramarna för vår budget. Detta innebär att inte alla delar av den kompletta byggda annonsen alltid visas, beroende på hur mycket budget finns kvar för den aktuella dagen. Också, det här är bara 1 av 3 olika annonser (bild 5 ovan) vi använder för att hitta en “vinnare” som Google användare mest klickar på.

 

Bild 8

Nästan full version nedan – visning av olika beståndsdelar i vår annons är beroende av bl a den återstående dagliga budgeten vi förfogar över. För bättre överlag närvaro via Google, inkl. Google Maps modulen samt bästa rankning i andra organiska sökresultat rekommenderas: Paket 4 (med SEO).

Google Business View & Street View | Trusted

 

Google Business View & Street View ingår i Paket 2, 3 & 4.

 

Vi bjuder er helt gratis på detta under en hel månad!

 

Klicka på bilden nedan för att öppna er Google Business View. Klicka och dra sedan för att titta runt. Klicka på pilar för att gå till nästa 360° foto.

 

Rekommenderar varmt att ni bestämmer er för att behålla detta och väljer Paket 2 istället för 1. Ett av de viktigaste skäl varför det är mycket viktigt att ni har en sådan här presentation via Google är att era potentiella kunder kommer ihåg er mycket mer efter att de upplevt byrån i 360°. Detta är av avgörande betydelse via Internet i allmänhet och Google i synnerhet. Ett fantastiskt verktyg ni förfogar över och som nätbyråerna inte kan använda. Det ökar dessutom bevisligen synligheten och upptäckbarheten via Google och hjälper er konvertera fler besökare till kunder.

 

Dessa 360° foton publiceras även via alla Googles populära plattformer och appar: Google Maps, Google Maps modulen för Google Sök, Google Maps appar för surfplattor & smartmobiler, Google Sök, Google Faktaruta / Google Foton, Google My Business, med mera!

 

Väljer ni Paket 2 istället för 1 kommer alltså alla era Pro 360° HDR Foton från Erikssons Begravningsbyrå i Hagfors laddas upp i högsta kvalitet och visas där det spelar mest roll för er: Google!

 

Nedan kommer direktlänkar till samtliga positioner vi samlade 360° material ifrån. Varsågod!

 

Kom gärna ihåg att man kan klicka och dra för att titta runt & klicka på pilar för att gå till nästa 360° foto – så alla i hela Värmland (och världen) kan uppleva byrån på ett unikt memorabelt sätt! Allt detta kan också lätt bäddas in via er webbplats (och kostnadsfri hjälp ingår)!

 

1. Ove & Birgitta välkomnarhttps://goo.gl/BEXzCg

 

2. Välkommen in: https://goo.gl/k5e73X

 

3. Ingånghttps://goo.gl/v0MVJQ

 

4. Besöksrumhttps://goo.gl/yfjUhw

 

5. Besöksrumhttps://goo.gl/fOZN24

Pro 360° HDR Foton

 

Pro 360° HDR Foton ingår i Paket 2, 3 & 4.

 

Väljer ni Paket 2 istället för 1 (prisskillnaden per år är minimal – mer än värt det) så får ni även en sådan här presentation, med er logga och alla nyckelpositioner länkade direkt från menyn!

 

Exempel 1: https://goo.gl/0upNkS

 

Exempel 2: https://goo.gl/m3kH9n

 

Exempel 3: https://goo.gl/rMEbSP

Pro HDR Vidvinkelfoton

 

Pro HDR Vidvinkelfoton ingår i Paket 3 & 4.

Google+ för företag

 

Google+ för företag ingår i Paket 3 & 4.

YouTube för företag

 

YouTube för företag ingår i Paket 3 & 4.

Google Analytics

 

Google Analytics ingår i Paket 3 & 4.

Google Recensioner

 

Google Recensioner ingår i Paket 3 & 4.

Google Cloud Hosting

 

Google Cloud Hosting ingår i Paket 4.

SEO

 

SEO ingår i Paket 4.

Tack ännu en gång för er gästfrihet och ert förtroende!

 

Ha nu en riktigt bra dag och låt oss bara närsomhelst veta ifall ni behöver mer hjälp med detta, jag och Marie finns alltid här för er!

 

1 Kommentar
  • 360ninja
    Publicerat @ 03:04h, 01 maj Svara

    Varmt välkommen med din fråga eller kommentar!

Kommentarer