Pro 360° Video

Framtiden är nu

Klicka & dra för att titta runt – i en video

Ett otroligt nytt format, som kvalitetsmässigt nu mognat för att användas som prioriterat marknadsföringsverktyg (sedan Google & YouTube började fullt ut stödja och stå bakom det). Tro det eller ej, men du kan nu gå in i en video! Klicka och dra för att titta runt i videon, precis som du gör i 360° foton. Fotografiska kvaliteten är fortfarande inte riktigt lika hög som med Pro 360° HDR foton (annars skulle 360° video ta för lång tid att ladda), dock är det en fantastisk fördel att ha rörliga objekt, såsom t ex människor som pratar, rör sig och t ex visar runt i en 360° video. Föreställ dig alla de fantastiska nya sätt du kan använda denna teknologi på, för att presentera ditt erbjudande på ett unikt minnesvärt sätt man kommer ihåg nästan lika mycket som att man upplevde presentationen på riktigt, i verkligheten! Hur skulle du använda denna teknologi för att marknadsföra ditt erbjudande? Vad är det första du tänker på? Berätta gärna!

 

Publicering

Publicering sker per automatik där den spelar största roll: YouTube & Google. Se YouTube för företag för att bättre förstå hur & var vi kommer publicera dina Pro 360° videor, för att hjälpa dig dra största möjliga nytta av deras marknadsföringskraft.

 

Bästa kvalitet & lägsta pris

Bästa kvalitet till lägsta pris sker i samarbetet med: 360ninja.com, Google Trusted Photographer & Google Street View | Trusted.

Ingår i

Paket 3 & 4

Kategori
Stick ut på Google

Inga kommentarer

Kommentarer