Google My Business

Se till att kunderna hittar dig på Google

Se till att kunderna hittar dig på Google

Google My Business gör information om ditt företag synlig på Google Sök, Google Maps och Google+, så att kunderna hittar dig oavsett vilken enhet de använder.

 

Gör det enkelt för kunderna att hålla kontakten

Ge kunderna rätt information vid rätt tillfälle, oavsett om det är köranvisningar till din verksamhet i Maps, öppettider i Sök eller ett telefonnummer som de kan klicka på i sina mobiltelefoner.

 

Var där när kunderna söker efter dig på webben

Din nästa kund kan vara ett klick bort. När du går över till Google gör du det lättare för kunderna att hitta information om din verksamhet online, inklusive öppettider, kontaktuppgifter och vägbeskrivningar.

 

Kom med på kartan

Dina verifierade företagsuppgifter visas i Maps och hjälper kunderna att hitta till dig. De kan också hitta kontaktuppgifter samt betyg och recensioner för din verksamhet.

 

Stick ut på Google+

Kraftfulla recensioner och bilder av din verksamhet och dina produkter hjälper dig att sticka ut ur mängden så att kunderna hittar dig på webben.

 

Dela rätt uppgifter om din verksamhet

Uppdatera informationen om ditt företag så ofta du vill. Från Google My Business kan du redigera dina kontaktuppgifter, din verksamhetsbeskrivning, adressen till din webbplats och mycket mer.

 

Bli hittad på olika enheter

Kunderna kan hitta din verksamhet på datorer, mobiltelefoner och surfplattor. Oavsett om de söker när de är hemma, när de är på språng, eller när de byter mellan olika enheter, får kunderna samma tillförlitliga information om din verksamhet.

 

Dina favoritkunder vill höra av dig

Kom närmare den viktigaste delen av din verksamhet – dina kunder. Skapa varaktiga relationer genom att dela nyheter och svara på kundfeedback när du får den.

 

Dina kunder ska aldrig behöva missa en uppdatering

Håll kunderna informerade genom att publicera uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden på din sida på Google+. Kunderna kan +1:a och kommentera innehållet du lägger upp, så att du får en direkt koppling till deras feedback.

 

Väck din sida på Google+ till liv

Fånga kundernas uppmärksamhet genom att visa upp dina produkter eller tjänster med vackra bilder. Du kan även lägga till ett profilfoto, ange en omslagsbild och lägga upp videoklipp som lyfter fram det bästa med ditt erbjudande.

 

Svara på feedback från kunder

Kundbetyg och recensioner hjälper dig att hålla koll på värdefull feedback. Du kan också svara på recensioner som verksamhetsägare.

 

Skapa personlig kontakt med Hangouts

Genom videochattar ansikte mot ansikte kan du hålla kontakt med kunderna oavsett om de finns i närheten eller långt bort. Du når och pratar enkelt med kunder över hela världen om allt från kommande kundevenemang till att visa upp din senaste produkt.

 

Allt på ett ställe

Redigera informationen om ditt företag på Google, dela uppdateringar med kunder och få insikter om vad andra tycker om din verksamhet – allt i en och samma översikt.

 

Håll koll på recensionerna

Nu kan du se hur ditt företag uppfattas på webben: läs recensioner av din verksamhet, svara på dem och spåra dina betyg bakåt i tiden.

 

Insikter om kunderna

Förstå hur andra hittar din verksamhet och använder ditt innehåll, så att du kan nå fler kunder och rikta in dig på de mest relevanta målgrupperna.

Kategori
Hitta & bli hittad via Google
2 Kommentarer

Kommentarer